گیاهان تصفیه کننده هوا در منزل
با توجه به آلودگی هایی که امروزه در هوای تنفسی ما وجود دارد، گیاهان تصفیه کننده هوا به یکی از وسایل لازم برای دکوراسیون منزل تبدیل شده اند. متاسفانه در فضایی که زندگی می کنیم، بسیاری از سموم ناخواسته ناشی از پخت و پز، بخاری های غیر استاندارد، تصاعد گازها از کفپوش ها و یا رنگ ها و چسب های بکار رفته در مصنوعات دکوری و غیره، در کمین مان هستند. هرچند وسایل تصفیه کننده هوا می توانند هوا را تصفیه کرده و آلودگی ها را رفع کنند، اما این وسایل در عین حال می توانند پر سروصدا و گران باشند.
خوشبختانه، طیف گسترده ای از گیاهان تصفیه کننده هوا وجود دارند که می توانند هوای اطراف ما را به طور موثری از آلاینده ها تمیز کنند. نیازی به ذکر این مورد نیست که یک گیاه سرسبز شاداب نه تنها تا حد زیادی به دکوراسیون منزل یا محیط کار کمک می کند، بلکه یک تصفیه کننده بزرگ هوا بشمار می آید.
در اینجا ما 9 گیاه خانگی را لیست کرده ایم که با اضافه شدن آنها به دکوراسیون هر خانه ای، از سبکی استقبال می کنند که برای پاکیزه کردن هوا از سمومی که می تواند افراد ساکن در آن محیط را مریض کند، سخت تلاش می کنند.
پیچک انگلیسی یکی از گیاهان تصفیه کننده هوا که رشدی چشمگیر دارد
مزایای پیچک انگلیسی: گفته می شود که پیچک انگلیسی نسبت به همه گیاهان تصفیه کننده هوا بیشترین پاک کنندگی را فراهم می کند، و نیز منظره ای زیبا و ماندگار ایجاد می کند و با رشدش همه جا را همچون پرده ای می پوشاند. این گیاه برای خانه هایی که حیوانات خانگی دارند عالی است، زیرا عامل حذف چیزهایی مانند سموم مدفوع و آفت کش های هوا می باشد. با این حال شما پیچک انگلیسی را باید در گلدان و به دور از حیوانات خانگی و حس کنجکاوی شان نگه دارید؛ این گیاه برای حیوانات سمی است.
چگونگی مراقبت از پیچک انگلیسی: بهترین شرایط رشد برای پیچک انگلیسی، خاک مرطوب و دمای خنک است. آیا می خواهید بخشی از آن را به یک دوست بدهید؟ برای تکثیر آن، شاخه کوچکی را قیچی کنید و دوباره بکارید. به همین راحتی!
گیاه کائوچو
مزایای گیاه کائوچو: اگرچه «کائوچو» منحصرا پاک کننده نامیده نمی شود ولی گیاهان کائوچو با انتشار مقدار زیادی اکسیژن از گیاهان تصفیه کننده هوا بحساب می آیند که عالی هستند. این برگ های صاف، ضخیم و کشیده، منظره ای منحصر بفرد را ایجاد می کنند. گیاهان کائوچو تا حدود دو نیم مترمی توانند رشد کنند.
چگونگی مراقبت از گیاه کائوچو: مراقبت از گیاه کائوچو راحت است، به نور غیر مستقیم نیاز دارند (پشت یک پرده). آب دادن به آن در زمان هایی که خاک خشک است و نه بیشتر؛ برگ های زرد نشان دهنده آبیاری زیاد است. این گیاه نیز برای سگ و گربه ها سمی است.
نخل لیدی
مزایای نخل لیدی: گیاه نخل لیدی با منظره استوایی و فواید بسیاری که به ارمغان می آورد یکی دیگر از گیاهان تصفیه کننده هوا است. نخل های انگشتی چندین سم را از هوا می زدایند: فرمالدئید، زایلن، آمونیاک و تولوئن نام چند تا از این سموم است.
چگونگی مراقبت از نخل لیدی: نخل لیدی نور غیر مستقیم را ترجیح می دهد و دمای معمولی (21 تا 26 درجه سانتیگراد) برای آن مناسب است. خاک شان به کود نیاز دارد و هر دو سال باید تازه شود.
نخل بامبو
مزایای نخل بامبو: نخل بامبو تقریبا تمام همان سمومی را که نخل لیدی می زداید، از بین می برد، در عین حال به عنوان یک دستگاه رطوبت گیر طبیعی عمل می کند. نخل بامبو در فنگ شویی نیز اهمیت دارد، که در آن تعداد ساقه ها با کامیابی قطعی یا خوشبختی در ارتباط هستند.
چگونگی مراقبت از نخل بامبو: نخل بامبو در نور غیر مستقیم، درجه حرارت معمولی و خاک غنی رشد می کند. آب باید تصفیه شده باشد و هم دما با دمای اتاق باشد و موقع آبیاری، خاک باید شروع به احساس خشکی کرده باشد. از زه کشی گلدان مطمئن باشید؛ ایستادن آب بر روی گلدان خبر بدی است برای این طلسم خوشبختی.
چمن لیلی یا چمن یال اسبی یکی از زیباترین گیاهان تصفیه کننده هوا
مزایای چمن لیلی: چمن لیلی یشتر به بیرون رشد می کند تا به سمت بالا، که باعث شده این نام عاشقانه ی « چمن لیلی خزنده» را کسب کند. جذاب و دلربا است با این حال چمن لیلی هوای شما را حتی از چیزهای وحشتناکی همچون فرمالدئید و آمونیاک پاک می کند. این گیاه چیزهایی را از اسطوخدوس نیز به ارث برده؛ گلهای رنگی که در تابستان و پاییز شکوفه می دهند و باعث شده یکی از زیباترین گیاهان تصفیه کننده هوا باشد.
چگونگی مراقبت از چمن لیلی یا چمن یال اسبی: چمن لیلی معمولا به عنوان پوشش زمین برای بخش یبرونی منزل بکار می رود، اما در داخل خانه هم کاملا سرحال زندگی می کند. ترکیبی از سایه و آفتاب، آبیاری هفتگی، و به این ترتیب شما گیاهی سبز و خزنده دارید.
گیاه عنکبوتی یکی از گیاهان تصفیه کننده هوا که تصفیه کننده ای قوی است
مزایای گیاه عنکبوتی: گیاه دیگری با نامی کمتر جذاب که تمام خوبی ها را برای منزل شما دارد. این گیاه که از گیاهان تصفیه کننده هوا است، پیش بینی شده که تنها به فاصله ی دو روز 90% فرمالدئید، مونوکسید کربن، و تولوئن را از فضای تنفسی تان می زداید. افتادگی و آویزان شدن گیاه عنکبوتی، آن را به یک گزینه خوش منظره برای سبدهای آویز منزل تان تبدیل می کند.
چگونگی مراقبت از گیاه عنکبوتی: گیاهان عنکبوتی گزینه خوبی برای داشتن یک منبع گیاهی جدید هستند. به عبارت دیگر آنها به سختی از بین می روند. برای شاد و سالم نگهداشتن آنها باید خاک را مرطوب نگه دارید و دمای اتاق هم چندان گرم نباشد.
گل آفتابگردان باربرتون نام یکی دیگر از گیاهان تصفیه کننده هوا است
مزایای آفتابگردان باربرتون: یک آفتابگردان باربرتون زیبا، دلگشایی را به هر خانه ای می افزاید، اما زیبایی حقیقی گیاهان تصفیه کننده هوا در آنچه که نمی تواند دیده شود، قرار دارد؛ آفتابگردان باربرتون با بنزن، فرمالدئید، زایلن و تولوئن مبارزه می کند. آنها همچنین دی اکسید کربن را کامل می خورند و روند تصفیه اکسیژن را در طول شب روان می کند. و این یک دلیل واقعی برای خواب راحت تر است.
چگونگی مراقبت از آفتابگردان باربرتون: این گیاه عاشق نور است؛ آفتابگردان باربرتون زمانی در بهترین حالتش قرار دارد که غرق در نور باشد. ممکن است حتی در تابستان بخشی از فضای بیرونی را برای آنها در نظر بگیرید. در تمام مدتی که در معرض نور خورشید قرار دارد باید مطمئن باشید که رطوبت خاک حفظ می شود.
نخل خرمای کوتوله
مزایای نخل خرمای کوتوله: اجازه ندهید که نام «کوتوله» شما را گول بزند. این نخل های آسیایی جذاب با مراقب های مناسب تا حدود 2 الی 4 متر می توانند در داخل خانه رشد کنند. این نخل های بلند به هر فضای داخلی ابهتی تاثیر گذار می دهند، این گیاه نیز در دسته گیاهان تصفیه کننده هوا قرار دارد و تلاش زیادی برای حذف سموم از هوای تنفسی تان می کنند.
چگونگی مراقبت از نخل خرمای کوتوله: این درختان نخل خانگی مراقبت زیادی نمی خواهند. آنها در خاک حاصخیز با زه کشی مناسب و همچنین نور شدید آفتاب یا نور غیر مستقیم خورشید، رشد می کنند. اگر آن را با آب گرم آبیاری کنید جایزه می گیرید؛ نیازی به هرس کردن ندارد.
ارکیده پروانه ای از شیک ترین گیاهان تصفیه کننده هوا
مزایای ارکیده پروانه ای: ارکیده پروانه ای متخصص از بین بردن زایلن و تولوئن است. آیا به ناخن هایتان لاک می زنید یا دیوارهای منزلتان را رنگ کرده اید؟ پس شما در زندگی تان به ارکیده پروانه ای به عنوان یکی از گیاهان تصفیه کننده هوا نیاز دارید.
چگونگی مراقبت از ارکیده پروانه ای: مسلما مراقبت از ارکیده پروانه ای می تواند کار دشوار و ظریفی باشد. آبیاری باید یکبار در هفته باشد، بنابراین خاک میتواند خشک شود ولی نه برای مدت طولانی. آنها رطوبت را دوست دارند، همچنین خورشید را دوست دارند اما نه خیلی زیاد و در وسط روز.
شما در حال حاضر چه گیاهان خانگی را در منزل نگه می دارید؟ آیا شما نکات مراقبتی در مورد گیاهانی که ما ذکر کردیم دارید؟ ما خوشحال می شویم که در بخش نظرات به ما بپیوندید و دیگر گیاهان تصفیه کننده هوا را به ما معرفی بفرمایید.
برداشت و ترجمه از Freshome
تحریریه کلینیک ساختمان بیلدینگ پلاس
“برداشت از مطالب با ذکر منبع و لینک سایت بیلدینگ پلاس کاری حرفه ای و اخلاقی است”
نظرات کاربران
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 151
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 160
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 162
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 171
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 177
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 179
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 181
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 183