پکیج برقی دیواری ( شوفاژ برقی )

این مقاله به بررسی پکیج برقی دیواری و کاربردهای آن می پردازد. پکیج های برقی با جایگزین کردن انرژی برق به جای سوخت های فسیلی، محدودیت ناشی از نبود گاز شهری را جبران کرده است. همچنین استفاده از شوفاژ دیواری برقی و زمینی برای گلخانه ها و مرغداری ها به علت عدم وجود آلایندگی بسیار پر کاربرد است. این تجهیزات گرمایش مرکزی نصب بسیار ساده ای دارد و دارای مزایای زیادی است که در ادامه به آنها اشاره شده است.

پکیج دیواری چیست

پکیج دیواری شوفاژ ، گرمایش مورد نیاز ساختمان و همین طور آب گرم مصرفی مورد نیاز ساختمان را تامین می کند. شوفاژ دیواری نیز مانند یک منبع حرارتی دارد که تولید حرارت وظیفه ی این قطعه می باشد.

عملکرد شوفاژ دیواری

در این تجهیزات حرارتی گازی ناحیه ای به نام محفظه ی احتراق در بالای مشعل وجود دارد و در آن مبدل حرارتی است. مبدل حرارتی و محفظه ی احتراق معادل دیگ در موتورخانه می باشد و آب گرم مورد نیاز برای تولید آب گرم مصرفی و گرمایش ساختمان در این قسمت تامین می شود. در حالتی که نیاز به آب گرم مصرفی وجود ندارد آب گرم وارد وسایل پخش کننده ی حرارت شده و گرمایش ساختمان را تامین می کند و در زمانی که تقاضای آب گرم مصرفی وجود داشته باشد.

پکیج برقی شوفاژ سفید رنگ

پکیج برقی شوفاژ

آب گرم موجود در مبدل پکیج حرارتی وارد مبدل دیگری به نام مبدل ثانویه که وظیفه ی تامین آب گرم مصرفی دارد و معادل منبع آب گرم مصرفی در موتورخانه است می شود و در آنجا آب ورودی را گرم کرده و به مصرف کننده ی آب گرم می فرستد.

پکیج برقی نصب شده توسط تکنسین مربوطه

تکنسین نصب شوفاژ برقی

عملکرد شیر سه راهه در شوفاژ دیواری

وظیفه ی تغییر مسیر آب خروجی از مبدل اولیه به وسایل پخش کننده ی حرارت یا مبدل ثانویه بر عهده ی قطعه ای به نام شیر سه راهه است شیر سه راهه دارای یک ورودی از مبدل اولیه و دو خروجی است که همواره یکی از خروجی ها بسته و دیگری باز می باشد. تعیین باز و بسته بودن خروجی ها به وسیله ی فلوسوییچ انجام می شود. فلو سوییچ نوعی کنترل کننده است که تقاضای آب گرم مصرفی را حس کرده و متناسب با آن شیر سه راهه را کنترل می کند.

پکیج برقی شوفاژ نصب شده در آشپزخانه

شوفاژ برقی نصب شده در آشپزخانه

انواع پکیج دیواری

پکیج گرمایشی انواع متفاوتی دارد و از نقطه نظر های متفاوتی دسته بندی می شود. در بعضی از دسته بندی ها سیستم داخلی و فلودیاگرام آن ها دچار تغییر می شوند و در برخی دیگر از دسته بندی ها یک قطعه از آن ها متفاوت عمل می کنند و همچین انرژی تامین کننده آن نیز متفاوت می باشد و به طور کلی اجزای داخلی پکیج شوفاژ می تواند مختلف باشد. انواع پکیج ها به صورت زیر می باشد.

پکیج شوفاژ برقی

پکیج برقی دیواری

پکیج برقی چیست

از نظر خروجی سیستم، شوفاژ برقی کاملا مشابه شوفاژ گازی است و تنها ورودی آنها تفاوت دارند. در پکیج گازی ورودی گاز شهر و یا گاز کپسول و در پکیج شوفاژ برقی ورودی انرژی برق است. در این سیستم های گرمایشی به طور همزمان هم آب گرم مصرفی ایجاد می شود و هم آب گرم برای رادیاتور شوفاژ  یا فن کویل ها تامین می شود.

تکنسین در حال نصب پکیج برقی شوفاژ

تکنسین در حال نصب پکیج برقی شوفاژ

عدم دسترسی به گاز شهری

سیستم سوفاژ برقی برای زمانی که دسترسی به گاز شهری ندارید بهترین گزینه برای گرمایش مرکزی است. به خصوص برای محل هایی که در فصل زمستان آب و هوای سرد دارند و دسترسی به گاز شهری ندارند پکیج دیواری برقی گزینه مناسبی است. شوفاژهای برقی گزینه ساده ای است که باعث آلودگی هوا نمی شود و خطرات ناشی از احتراق گاز را هم ندارد. مناسب خانه ها است و احتیاجی به کپسول گاز و یا فضایی برای ذخیره سوخت ندارد. پکیج های برقی در ابعاد و اندازه های مختلفی طراحی می شودند و با توجه به حجم و کاربری فضا و مقدار آبی که نیاز به گرم شدن دارد اندازه پکیج دیواری برقی را انتخاب می کنیم.

استفاده از پکیج برقی زمینی و دیواری انتخاب هوشمندانه ای است که تعمیرات و نگهداری بسیار کمتری را دارد.

نحوه گرم کردن پکیج حرارتی برقی در ساختمان و ایجاد گرمایش مطبوع و تولید آب گرم مصرفی

نحوه عملکرد پکیج حرارتی در ساختمان

عملکرد شوفاژ برقی

پکیج ها طراحی شده اند تا به صورت همزمان آب گرم مصرفی برای استحمام و شست و شو و همچنین ایجاد گرمایش ساختمان را تامین کند. پکیج برقی زمینی و دیواری شامل موارد زیر هستند:

گرمایش مرکزی ساختمان

اگر دمای محیط، از دمای تنظیم شده در پکیج پایین تر بیاید ترموستات  شوفاژ برقی یک سیگنال به گرم کن برقی دستگاه داده و از دستگاه آب گرم می خواهد پمپ داخلی پکیج برای ایجاد جریان روشن می شود. آب گرم توسط گرم کن برقی گرم شده و وارد رادیاتورها شده تا اتاق ها را گرم کند. پس از عبور آب از گرم کن برقی و تبادل حرارت آب رادیاتور و هوای اتاق، آب رادیاتور دمای خود را از دست می دهد و مجددا وارد پکیج برقی شوفاژ می شود تا دوباره گرم شود.

به صورت عکس نیز زمانی که دما اتاق به دمای مطلوب تعیین شده در پکیج برسد، ترموستات پکیج عمل کرده و دستور قطع گرمایش اتاق را می دهد و پکیج برقی شوفاژ خاموش می شود.

سیستم پکیج شوفاژ ديواری برقی

پکیج برقی دیواری

آب گرم مصرفی

زمانی که شخصی شیر آب گرم را باز می کند، شوفاژ برقی متوجه عبور جریان آب می شود و گرم کن برقی شروع به کار می کند و آب را گرم می کند و به سمت مصرف کننده ها می فرستد.

پکیج برقی شوفاژ با بدنه سفید رنگ

پکیج برقی شوفاژ با بدنه سفید رنگ

سیستم کنترلی پکیج

گرمکن برقی با دستور هر کدام از بخش های گرمایش رادیاتورها و یا گرمایش آب مصرفی شروع به کار می کند.

در زمانی که همزمان نیاز به گرمایش رادیاتورها و گرمایش آب مصرفی داشته باشیم، اولویت با گرمایش آب مصرفی است و گرمایش رادیاتورها به صورت موقتی قطع می شود و زمانی که شیر آب گرم بسته شود مجددا گرمایش رادیاتورها آغاز می شود. این یکی از معایب سیستم های پکیج است که به صورت همزمان توانایی ایجاد گرمایش محیط و آب گرم را ندارند و اگر شخصی در فصل سرد سال شیر آب را به مدت طولانی باز کند (مثلا در زمان دوش های طولانی مدت) فضای خانه سرد می شود که البته زمانی که شیر آب بسته شود مجددا دمای هوای خانه به وضعیت مطلوب باز می گردد.

ایجاد آب گرم مصرفی در سیستم گرمایش با پکیج های برقی

آب گرم مصرفی

موارد استفاده از شوفاژ دیواری برقی

به طور کلی شوفاژ برقی در مواردی که گاز شهری در دسترس نباشد یا از نظر اقتصادی استفاده از برق نسبت به گاز به صرفه تر باشد از شوفاژ برقی دیواری استفاده می شود.

استفاده از پکیج برقی در گرمایش ویلا ها

بسیاری از خانه های ویلایی و خانه باغ ها که متصل به سیستم لوله کشی گاز نیست می تواند از سیستم گرمایش برقی برای گرمایش خانه استفاده کند. خانه های ویلایی معمولا در شهرستان ها و نقاط خوش آب و هوا اما دور از دسترس خدمات شهری است.

سیستم برقی گرمایش کانکس ها

کانکس ها به دلیل اینکه امکان جابجایی آن ها وجود دارد نمی توان آن را به سیستم گاز شهری متصل کرد و همچنین لوله کشی دودکش آن ها ممکن است در موارد با موانع روبه رو شود. همچنین کانکس ها معمولا در کارگاه ها و مکان هایی هستند که از ساختمان ها دور است. بنابراین با استفاده از شوفاژ برقی میتوان مشکل گرمایش و آب گرم محل را حل کرد.

پکیج شوفاژ دیواری برقی نصب شده در منزل

رادیاتور شوفاژ نصب شده در منزل

گرمایش خانه های روستاها

در حال حاضر بسیاری از روستاها در سطح کشور گازرسانی نشده است و استفاده از تجهیزات برقی گرمایشی می تواند راه حل این مشکل باشد.

سوفاژ برقی در  مرغداری ها و گلخانه ها

در مکان هایی که از سوخت های فسیلی برای گرمایش استفاده می شود ، همواره مشکل ایجاد دود های ناشی از احتراق وجود دارد. این دود ها برای مکان هایی که از نظر بهداشتی حساس هستند می تواند مشکل زا باشد. پکیج های برقی هیچ نوع آلودگی ندارد و برای مکان های با حساسیت بهداشتی کاملا مناسب است.

عدم دسترسی به گاز شهری

اولین عامل استفاده از پکیج برقی شوفاژ در دسترس نبودن گاز شهری است. ساکنین محل هایی که دارای لوله کشی گاز نمی باشد از انرژی جایگزین یعنی برق استفاده می کنند و به وسیله آن می توانند دمای هوای خانه را به حد دمای رفاه برسانند و آب گرم مصرفی برای استحمام و شست و شو را ایجاد کنند. گاهی اوقات ساکنین برای تامین هوای گرم منازل از شوفاژ برقی و یا از هیترها استفاده می کنند و به صورت جداگانه از آبگرمکن برقی برای تامین آب گرم مصرفی استفاده می کنند که این سیستم ها دارای ضعف هستند چرا که از جهتی هیترهای برقی توزیع مناسب دما در منزل را ندارند و ناحیه اطراف خود را گرم می کنند و گرما به دیگر بخش های منزل نمی رسد

همچنین پکیج های برقی از نظر اندازه کم حجم هستند و به راحتی در یک کابینت استاندارد قرار می گیرند و با انواع اندازه ها در بازار موجود است.

پکیج برقی نصب شده در آشپزخانه

پکیج برقی نصب شده در آشپزخانه

ترکیب عملکرد هیتر برقی و آبگرمکن برقی

در سیستم پکیج برقی شوفاژ گرما آب گرم وارد رادیاتور و یا فن کویل می شود و به پخش هوا در منزل باعث ایجاد گرمای مطلوب و دلخواه شما می شود و توزیع مناسبی در منزل پیدا می کند. همچنین استفاده جداگانه از هیتر برقی و آبگرمکن برقی هزینه اولیه بیشتری دارد و گرمایش خانه به صورت چند تکه می شود اما در پکیج برقی شوفاژ این دو سیستم ( گرمایش منازل و گرمایش آب گرم مصرفی ) به صورت همزمان اتفاق می افتد.

عدم دسترسی به تعمیر نگهداری

یکی دیگر از مزیت های پکیج دیواری برقی تعمیر نگهداری کمتر و ساده تر آن است. اگر در گذشته از پکیج های گازی استفاده کرده باشید احتمالا باید متوجه شده باشید که این نوع پکیج ها خرابی بسیار زیادی دارند و ساکنین منازل مسکونی که پکیج گازی همیشه با تعمیرات پکیج خود و خرابی های ریز و درشتی که دارد درگیر هستند. در پکیج های برقی به علت اینکه احتراق در آن اتفاق نمی افتد میزان خرابی آن بسیار کمتر است.

تکنسین در حال بررسی داده های دریافتی از پکیج برقی

تکنسین در حال بررسی داده های دریافتی از پکیج برقی

خطرات ناشی از سیستم گاز رسانی

برای کسانی که نگرانی بابت خطرات دستگاه های گازسوز دارند استفاده از شوفاژ برقی توصیه می شود. به علت استفاده نشدن از سیستم گازکشی خطرات ناشی از نشت گاز در این سیستم ها وجود ندارد و همچنین این دستگاه ها نیازی به دودکش ندارند و خطرات گاز گرفتگی و آلایندگی هم ندارند.

استقلال سیستم گرمایش هر واحد

از مزیت پکیج های گرمایشی برقی ، مستقل بودن دستگاه ها در هر کدام از واحدها است. سیستم گرمایش برقی شوفاژ یک انتخاب ایده آل برای خانه های با ابعاد کوچک و متوسط همراه با یک حمام و دستشویی است اما سیستم گرمایش شوفاژ برقی برای خانه هایی که چندین منبع مصرفی برای آب گم دارند و یا فضاهای بسیار بزرگ توصیه نمی شود. پکیج های برقی با رنج های متفاوت و کیلووات متفاوت در بازار موجود است و با توجه به نیاز و خواسته خود و با توجه به بار حرارتی ساختمان و آبگرم مصرفی می توانید اقدام به خرید آن کنید.

انواع پکیج برقی

مدل های پکیج برقی تقسیم بندی های مختلفی دارد و شخص با توجه به شرایط و امکانات و نیازهایی که دارد گزینه ای را انتخاب کند. در ادامه به بررسی دسته بندی های مختلف پکیج پرداخته شده است:

  • پکیج سه فاز یا تک فاز
  • پکیج برقی دیواری یا زمینی
  • پکیج تک مبدل یا دو مبدل
  • تقسیم بندی بر اساس توان حرارتی
استفاده از پکیج شوفاژ برقی برای گرمایش واحدها

گرمایش واحدها با شوفاژ

پکیج سه فاز یا تک فاز

برق ورودی پکیج می تواند به صورت سه فاز و یا تک فاز باشد که با توجه به مقدار مصرف و یا امکانات موجود در آن ناحیه می توانید اقدام به انتخاب یکی از این دو بکنید.

شوفاژ برقی دیواری یا زمینی

برای متراژهای متوسط و کوچک و برای مکان هایی بار حرارتی بالایی ندارند عموما از پکیج دیواری استفاده می شود و برای بارهای حرارتی بالاتر از شوفاژ برقی زمینی استفاده می شود.

شوفاژ برقی تک مبدل یا دو مبدل

در پکیج تک مبدل گرمایش واحد ها و گرمایش آب گرم مصرفی توسط یک مبدل حرارتی صورت می گیرد اما در پکیج دو مبدل برای گرمایش واحد و گرمایش آب مصرفی بهداشتی به صورت جداگانه انجام می شود.

پکیج های برقی بر اساس بار حرارتی

ابعاد و بار حرارتی پکیج ها با توجه به متراژ محل، کاربری محل و میزان مصرف و مکان و شهر مورد استفاده متفاوت است. شما می توانید با دادن اطلاعات نامبرده به کارشناسان فروش، مدل شوفاژ برقی مناسب محل خود را دریافت کنید.

راه اندازی پکیج برقی

نصب و راه اندازی پکیج برقی

مزایای پکیج دیواری برقی

شوفاژ برقی دیواری نسبت به سایر سیستم های گرمایش مرکزی دارای مزایایی است که عبارتند ا:

  • برای مکان های دور افتاده و هر جایی که دسترسی به سیستم گاز شهری وجود ندارد این پکیج ها بهترین گزینه هستند.
  • استفاده از پکیج گرمایشی در ساختمان باعث مستقل شدن واحد ها از هم دیگر می شود.
  • به علت استفاده از برق به عنوان انرژی ورودی ، پکیج های برقی کاملا بی صدا هستند.
  • به دلیل حذف موتورخانه مرکزی هزینه تعمیرات و نگهداری آن ها بسیار پایین تر است.
  • بهترین گزینه برای استفاده در گلخانه ها و مرغداری ها و مکان هایی است که نیاز دارند از هر گونه آلاینده ای دور باشند.
  • پکیج دیواری برقی مساحت کمی را اشغال می کند و به دلیل اینکه بر روی دیوار نصب می شوند هیچ گونه مزاحمتی برای دیگر تجهیزات ساختمان ندارند.
بوستر پمپ قرمز رنگ برای تقویت فشار ورودی به پکیج دیواری برقی

بوستر پمپ قرمز رنگ برای تقویت فشار ورودی به پکیج دیواری

مزایای پکیج دیواری برقی نسبت به پکیج دیواری گازی

پکیج دیواری برقی نیازی به دودکش ندارند در حالی که پکیج دیواری گازی نیاز به دودکش دارد. همچنین سیستم گرمایش برقی نیازی به لوله کشی گاز نیز نداشته و خطرات ناشی از گاز گرفتگی، نشتی گاز، و آلودگی محیط در آن ها وجود ندارد. سایر مزایای سیستم برقی دیواری نسبت به پکیج شوفاژ دیواری عبارتند از :

  • به علت وجود نداشتن شعله در آن عمر آن ها بیشتر از پکیج های گازی است.
  • در این تجهیزات برقی گرمایشی میزان اتلاف حرارت بسیار کمتر از پکیج های گازی است.
  • پکیج های گازی اگر در داخل منزل کار بشوند اکسیژن منزل را استفاده می کنند ولی در سیستم های برقی این چنین نیست.
  • نصب این دستگاه ها بسیار آسان هستند و احتیاجی به لوله کشی گاز و دودکش ندارند.
  • در شوفاژ برقی سرعت بسیار بالایی برای سرویس دهی وجود دارد. در پکیج های زمان زیادی جهت راه اندازی سیستم وجود دارد چرا که میزان اتلاف حرارت در آن زیاد است اما در سوفاژ دیواری برقی زمان راه اندازی سیستم نهایتا سی دقیقه است.
تکنسین در حال ثبت داده های مربوط به پکیج برقی

تکنسین در حال ثبت داده های مربوط به پکیج برقی

 

برداشت و ترجمه از  .heatraesadia , electriccombiboilerscompany

تحریریه کلینیک ساختمانی بیلدینگ پلاس

“برداشت از مطالب با ذکر منبع و لینک سایت بیلدینگ پلاس کاری حرفه ای و اخلاقی است”

تاریخ : 1397 / 02 / 27
دسته :

نظرات کاربران

سلام تفاوت پکیج دیواری برقی و آبگرمکن برقی در کجاست؟ برای یک واحد مسکونی پکیج برقی شوفاژ رو توصیه می کنید یا آبگرمکن برقی رو؟

    سلام در پکیج های برقی به طور همزمان گرمایش رادیاتورها و همچنین گرمایش آب مصرفی وجود دارد اما در آبگرمکن برقی تنها گرمایش آب گرم مصرفی وجود دارد.
    در مورد سوال دوم در صورتی که واحد شما نیازی به گرمایش واحد ندارد نیازی به استفاده از پکیج دیواری برقی نیست اما اگر علاوه بر گرمایش آب گرم مصرفی نیاز به گرمایش واحد هم دارید می توانید از آبگرمکن برقی شوفاژ استفاده کنید.
    حتما این مورد را مد نظر قرار دهید که اگر به گاز شهری دسترسی دارید احتیاجی به استفاده از پکیج شوفاژ دیواری برقی نیست می توانید از پکیج های گازی استفاده کنید.

سلام
برای آپارتمان 100 متری در حوالی سیرجان آیا استفاده از پکیج رادیاتور برقی دیواری کفایت می کند؟ برای نصب پکیج برقی آیا نیاز به لوله کشی مجدد برای پکیج رادیاتور برقی است؟

    سلام برای آپارتمان 100 متری شما استفاده از پکیج برقی کافی است و می توانید از طریق آن گرمایش منزل و همچنین آب مصرفی را داشته باشید.
    در مورد لوله کشی مجدد برای پکیج رادیاتور برقی نمی توان نظر قطعی داد. در صورتی که منزل شما لوله کشی برای رادیاتور داشته باشد نیاز به لوله کشی چندانی برای پکیج های برقی نیست در غیر اینصورت باید جهت لوله کشی و خرید رادیاتورها اقدام نمایید

سلام
برای نصب پکیج برقی دیواری باید چه لوله کشی هایی باید انجام بدیم و خود ما توانایی نصب پکیج دیواری برقی را داریم؟

    سلام
    ممنون از سوال شما … بستگی به لوله کشی های انجام شده از قبل در واحد دارد. برای واحدی که هیچ نوع لوله کشی ندارد برای نصب پکیج برقی دیواری ابتدا باید لوله کشی آب گرم مصرفی برای شیرآلات آب گرم دوش ها و آشپزخانه و سرویس ها را انجام دهید. در مرحله بعدی برای لوله کشی های گرمایش واحد ها برای پکیج برقی شوفاژ اقدام نمایید. با توجه به مساحت واحد و همچنین شهر شما اقدام به خرید رادیاتور بکنید و به نسبت مساحت هر اتاق و محل هر کدام و تعداد پره های هر کدام را انتخاب بنمایید. برای هر کدام یک لوله رفت و یک لوله برگشت در نظر بگیرد.
    اگر توانایی لوله کشی و تجهیزات آن را دارید می توانید خودتان آن را لوله کشی کنید. اما اگر توانایی فنی ندارید می توانید به کمک آن اقدام به لوله کشی بفرمایید. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر دارید می توانید با بیلدینگ پلاس تماس بگیرید.

سلام
بنده برای گرمایش مکانی احتیاج به پکیج برقی دیواری دارم اما نیاز به آب گرم مصرفی ندارم و فقط برای گرمایش رادیاتور ها نیاز به پکیج دیواری برقی دارم. آیا استفاده از این محصول را به من توصیه می کنید؟

    بله قطعا پکیج برقی شوفاژ برای شما گزینه مناسبی است. در این مورد می توانید از بخش گرمایشی لوله های رفت و برگشت پکیج دیواری برقی استفاده کنید و چون احتیاجی به آب گرم مصرفی دارید از آب گرم مصرفی استفاده نکنید. شیر مربوط به آب گرم مصرفی را بسته و هر روزی که قصد استفاده از آن را داشتید می توانید لوله کشی مربوط به آن را انجام دهید.

سلام تفاوت پکیج های تک مبدله و پکیج های دو مبدله در پکیج برقی دیواری در چیه؟

    سلام
    پکیج های تک مبدله دارای یک مبدل حرارتی هستند و به این ترتیب ، برای گرمایش آب گرم مصرفی و گرمایش رادیاتور ها نیازی از یک مبدل حرارتی استفاده می شود اما در پکیج های دو مبدله ، برای گرمایش آب گرم مصرفی و گرمایش آب رادیاتور ها از مبدل های حرارتی متفاوتی استفاده می شود. به طور کلی میزان رسوب گذاری در پکیج های دو مبدله پایین تر می باشد. همچنین تک مبدله یا دو مبدله بودن پکیج برای پکیج برقی و پکیج گازی یکسان است و تفاوت این دو در انرژی ورودی آن ها می باشد.

سلام وقت بخیر
ایا درجاییکه گاز شهری وجود دارد استفاده از پکیج برقی درمنازل باتوجه به مزایای این نوع پکیج وعمربالاترنسبت به نوع گازی مقرون به صرفه است یا خیر؟

    با سلام. خیر در جایی که شبکه برق سراسری در دسترس باشد ، پکیج برقی مقرون به صرفه نیست و باید از پکیج گازی استفاده نمود

خسته نباشید
آبگرمکن برقی و پکیج برقی از نظر عملکردی چه تفاوتی دارند؟

    ممنون
    آبگرمکن برقی فقط وقتی عمل میکنه که از آب استفاده بشه اما پکیج برقی چون علاوه بر تامین گرمایش آب بهداشتی ، آب رادیاتور ها رو هم تامین میکنه حتی هنگام استفاده نکردن از آب هم باید عمل کند.

دلیل راندمان بالای پکیج برقی نسبت به پکیج گازی چیه؟

    در پکیج گازی از حرارت احتراق سوخت فسیلی برای گرم کردن آب استفاده می شود. محصولات احتراق بعد از گذر از مبدل حرارتی به وسیله دودکش خارج می شوند و مقداری حرارت را خارج می کنند. اما در پکیج برقی تمام توان صرف گرم کردن آب می شود.

سلام
آیا برای استفاده از پکیج برقی نیاز به منبع انبساط هستش؟ منبع انبساط باز لازمه یا منبع انبساط تحت فشار ؟

    سلام
    خیر نیازی به استفاده از منبع تحت فشار انبساط نیست چون خود پکیج برقی و پکیج گازی از منبع انبساط بهره می برند.

برای استفاده از پکیج برقی شوفاژ نیاز به استفاده از ترموستات داریم یا خیر؟ شیر ترموستاتیک چطور؟

    شیر ترموستاتیک و ترموستات پکیج دو کار متفاوت انجام می دهند. شیر ترموستات برای تنظیم دمای موضعی است اما ترموستات پکیج برای سنجش دمای کلی مدار آب است. معمولا پکیج برقی ها بر روی خود ترموستات دارند.

سلام بنده برای باغم تو روستا که گازکشی نداره میخوام آب گرم کن بذارم اونجا نفت موجوده بنظرتون واسه باغی که دایم آب گرم نمیخواد، آب گرم کن نفتی مناسبتره یا برقی که فک میکنم مصرف برقش زیاده؟

    باسلام.
    پکیج های برقی کم دردسر هستند و نیازی به نفت بردن و غیره ندارند. همچنین خرابی کمتری نیز دارند.
    اما پکیج های گازی با کپسول مایع نیز پیشنهاد می گردد که بهتر از نفت است.
    بنابراین یا پکیج برقی را انتخاب نمایید و اگر مشکل مصرف برق دارید پس پکیج گازی مایع به مراتب بهتر از نفتی می باشد.
    برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد انواع پکیج ها و قیمت پکیج های برقی و گازی با کارشناسان ما در تماس باشید.
    پاسخ برای شما ایمیل شد.

برای استفاده از پکیج برقی نیاز به منبع انبساط هستش؟

    با سلام.
    برای استفاده از پکیج برقی نیازی به منبع انبساط نیست.

سلام اگه پکیج برقی استفاده کنیم آیا این پکیج اب گرم مصرقی خانه و حمام را علاوه بر شوفاز می تواند تامین کند ؟ اگه میتونه چه لزومی دیگه به استفاده آبگرمکن گازی و بویلر مرکزی وجود دارد؟

    سلام سوال به جایی هست ، بله در واقع یک پکیج برقی با توجه به توانی که داره آب گرم مورد نیاز تمام تجهیزات یک واحد ساختمانی از جمله آب گرم مصرفی حمام ، دستشویی و شوفاژ را می تواند تامین کند ولی نکته مهم در استفاده از پکیج برقی مصرف زیاد برق آن است چون تو کشور ما منابع گازی ارزان قیمت در دسترسه معمولا به صرفه نیست که در مناطق شهری که گاز شهری در دسترسه ، پکیج برقی استفاده بشه پس معمولا از سیستم بویلر مرکزی و آبگرمکن گازی استفاده می شود که با گاز شهری کار می کنند و انرژی ارزان تری مصرف می کنند.

با سلام از لحاظ مصرف انرژی و راندمان کارکرد ؛ پکیج برقی و پکیج گازی چه تفاوتی با هم دارند؟؟

    از لحاظ اتلاف انرژی و راندمان کاری پکیج برقی بازدهی بالاتری نسبت به پکیج گازی دارد زیرا پکیج گازی دارای اتلاف حرارتی زیادی است

با سلام برای گرمایش یک کانکس که در فضای دور از شهر است آیا امکان نصب پکیج برقی دیواری وجود دارد؟؟

کارشناس بیلدینگ پلاس

سلام کارشناس بیلدینگ پلاس هستم به شما کمک میکنم متناسب با کار و نیاز خود محصول مناسب را انتخاب نمایید از صحبت با شما خوشحال خواهم شد.

02188579839