شومینه مدرن
شومینه های داخل ساختمان بیش از گرم کردن محیط ، تاثیر گذار در دکوراسیون داخلی هستند. انواع متفاوتی از شومینه وجود دارد ، اما بطور کلی شومینه بر اساس سوخت ، ظاهر و شکل ، متریال و سبک تقسیم بندی می شود. شومینه بر اساس چیدمان فضا شامل سه سبک شومینه مدرن ، معاصر و یا شومینه کلاسیک می باشد.
انواع سبک شومینه
دسته بندی سبک شومینه تا حدودی وابسته به ابعاد و متریال های تشکیل دهنده آن است . به طور مثال شومینه هایی از جنس استیل بیشتر در سبک مدرن به کار می روند . از انواع سبک شومینه می توان به موارد زیر اشاره نمود.
شومینه سبک کلاسیک
شومینه سنتی به طور معمول از سنگ یا آجر ساخته می شود. اگر چه شومینه کلاسیک می تواند گاز سوز و یا برقی باشد اما شومینه سنتی بیشتر هیزمی است و با تداعی طبیعت در خانه باعث ایجاد فضایی دلپذیر و آرامش بخش می شود.
سبک معاصر
بیشتر شومینه های سبک معاصر دارای خطوط تیزی هستند و از متریال سنتی مانند آجر یا سنگ استفاده می کنند ، اما اینکار را به شکل ظریفی انجام می دهند. شومینه امروزی بیشتر برای خانه های شیک مناسب است.
شومینه مدرن
مینیمال بودن شومینه مدرن ، استفاده از متریال با دوام ، عدم نیاز به اختصاص دادن فضایی مشخص باعث جذابیت و مورد استقبال قرار گرفتن شومینه مدرن شده است. شومینه مدرن بیشتر از اینکه راهکاری برای تأمین گرمای محیط باشد ، باعث زیبایی دکوراسیون فضا می شود.
برای اینکه از شومینه به عنوان عنصر زیبا کننده در کنار گرمایش بتوان بهره برد ، باید شومینه را نقطه کانونی اتاق قرار داد. راه های رسیدن به این هدف عبارتند از:
- نصب روشنایی تاکیدی بر بالای تاج شومینه مدرن
- متعادل کردن شومینه مدرن با یک طراحی هندسی
- نقاشی یا کاشی کاری بر دیوار شومینه با رنگ متضاد و طرح برجسته و خاص
- اضافه کردن یک طاقچه بالای شومینه
- اضافه کردن یک لبه سکو مانند برای نشستن
با افزایش جمعیت و کوچک شدن فضای داخل آپارتمان های امروزی ، شومینه مدرن این امکان را فراهم می سازد تا در صورت عدم در نظر گیری فضا برای شومینه سنتی چوبی در طراحی و ساخت هم بتوان از یک شومینه جدید و زیبا بهره برد. شومینه مدرن می تواند از هر نوع سوختی استفاده کند ، اما همانطور که گفته شد عنصر زیباسازی دکوراسیون و همینطور فضای در دسترس ، مهمترین عوامل برای انتخاب نوع مناسب شومینه مدرن می باشد.
انواع شومینه مدرن
شومینه های مدرن بیشتر از نظر شکل ظاهری ، متریال به کار رفته در آن ها ،کاربرد و مکان مورد استفاده و یا ترکیبی از این عوامل در انواع مختلف دسته بندی می شوند. به همین دلیل قرار دادن یک نوع شومینه مدرن در تنها یک دسته بندی کار دشواری است. از جمله انواع شومینه مدرن که برای مقاصد مختلفی بکار می روند می توان شومینه مدرن شیشه ای ، شومینه معلق ،شومینه با پوشش فلزی ، منقل آتش داخل سالنی ، شومینه خطی ، شومینه های حمام و اتاق خواب ، شومینه دیوار تلویزیون ، شومینه مدرن آشپزخانه ، شومینه تقسیم کننده اتاق ، شومینه کانونی ، شومینه خارج از مرکز و شومینه فضای بیرونی را نام برد.
شکل شومینه و ظاهر آن
از نظر شکل ظاهری انواع مدرن شومینه در شکل های مختلف مانند گرد ، خطی ،خارج از مرکز ، دو طرفه و رومیزی به کار می روند.
متریال به کار رفته در شومینه
در شومینه مدرن از متریال های مدرن مانند شیشه ، فولاد و سنگ مرمر به جای متریال های سنتی سنگ و آجر استفاده می شود. علاوه بر متریال به کار رفته ، شومینه شیشه ای با محصور کردن شومینه باعث گرم تر شدن محیط و نیز با سطح شفاف خود باعث دید بهتر از چند طرف و لذت بیشتر از تماشای آن می شود.
کاربرد شومینه مدرن
کاربرد استفاده از شومینه مدرن ، طیف گسترده ای را در بر می گیرد. گاهی ممکن است شومینه برای ایجاد یک نقطه کانونی و چشم نواز در مرکز و یا گوشه اتاق به کار رود.
شومینه مورد استفاده در این منظور می تواند هر نوع از شومینه مدرن مانند شومینه معلق ، منقل آتش داخل سالنی و یا یک شومینه هیزمی با طراحی پوشش خارجی منحصر به فرد باشد.
گاهی ممکن است شومینه مدرن برای جدا سازی و تقسیم کردن دو بخش ، بدون بستن سراسری فضا به کار گرفته شود.
نقش تقسیم کردن فضا در دیوار های سراسری بر عهده دیوار است ، اما شومینه دیواری به کار رفته در دیوار جدا کننده باعث ارتباط در دو سمت دیوار می شود.
گاهی نیز ممکن است شومینه برای مصارف زیبایی و گرم کردن فضا در قسمت هایی از ساختمان مانند اتاق خواب ، حمام و آشپزخانه استفاده شود.
شومینه فضای باز نوعی از کاربرد شومینه مدرن است که با استفاده از آن در فصول سرد نیز می توان از شومینه و گرمای آن نهایت استفاده را نمود.
برداشت و ترجمه از Freshome
تحریریه کلینیک ساختمانی بیلدینگ پلاس
“برداشت از مطالب با ذکر منبع و لینک سایت بیلدینگ پلاس کاری حرفه ای و اخلاقی است”
نظرات کاربران
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 151
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 160
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 162
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 171
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 177
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 179
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 181
Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 183