معرفی و بررسی انواع لامپ ال ای دی


Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

نقطه عطف سیستم روشنایی را می توان به لامپ ال ای دی اختصاص داد. در این نوشته لامپ الیدی معرفی و انواع لامپ ال ای دی بررسی شده است. در ادامه مزایا و معایب این نوع از انواع سیستم های روشنایی مدرن عنوان گردیده و به کاربردهای خاص تکنولوژی ال ای دی پرداخته شده است. همچنین در این متن سه فیلم آورده شده است تا در انتخاب مناسب انواع لامپ ال ئی دی ، حبابی و همچنین چگونگی ساخت یک نمونه لامپ ال ئی دی در خانه و تعمیر آن ، مشاوره ساده و در عین حال تخصصی ارائه دهند. در زیر چند تا از محصولات لامپ ال ای دی حبابی را می بینید.

لامپ ال ای دی چیست

لامپ ال ای دی یک منبع تولید نور برای استفاده در چراغ روشنایی است که روشنایی را با استفاده از دیود نوری تولید می کند. لامپ ال ئی دی حرارت بسیار کمی تولید می کند که به این معنی است که 90 درصد انرژی مصرفی لامپ ال ئی دی به نور تبدیل می شود و تلفات بسیار کمی دارد. طول عمر یک لامپ ال ای دی چند برابر لامپ رشته ای است و در مقایسه با لامپ فلورسنت به طور قابل توجهی کارآمد تر است.

برخی از تراشه های لامپ ال ئی دی قادر به انتشار بیش از 300 لومن بر وات هستند که برخی از تولید کنندگان مدعی آن هستند. برای ورود به بخش محصولات بر روی تصویر زیر کلیک نمایید.

مقایسه لامپ ها و تفاوت لامپ ال ای دی با لامپ کم مصرف فلورسنت

استفاده از لامپ ال ای دی به عنوان خورشید کوچک

عمر یک لامپ ال ئی دی طولانی تر از 60000 ساعت می باشد و درخشش و میزان روشنایی یک لامپ با تکنولوژی LED تا بیشتر از ده سال بدون تغییر می ماند و مانند سایر لامپ ها با گذشت زمان سوسو نمی زند، این در حالتی است که حد متوسط روشنایی یک لامپ رشته ای ( لامپ حبابی ) 1500 ساعت برآورد می شود.

لامپ ال ای دی روی پول آبی به واحد یورو

صرفه جویی در هزینه با استفاده از لامپ کم مصرف

ویژگی تکنولوژی ال ای دی

در این بخش به برخی از ویژگی ها جذاب تکنولوژی الیدی که در ساخت لامپ های کم مصرف بکار می روند پرداخته ایم که عبارتند از:

  • سرعت روشن شدن لامپ LED بسیار بالا است.
  • در سیستم های مخابراتی ( فیبر نوری ) و انتقال داده کاربرد بسیاری دارد.
  • استفاده در داخل و خارج از ساختمان مانند نورپردازی نما ساختمان
  • از لحاظ مصرف انرژی لامپ ال ئی دی در مقایسه با سایر لامپ های روشنایی بهینه تر است.
  • جریان مصرفی یک لامپ LED در حد میلی آمپر می باشد.
  • مصرف کم و طول عمر بالای لامپ با تکنولوژی LED باعث می شود تا هزینه های جاری و تعمیر و نگهداری سیستم روشنایی ساختمان به شدت کاهش یابد.
پروژکتور ال ای دی در نورپردازی نما ساختمان

نورپردازی نما با استفاده از پروژکتور ال ای دی

رنگ روشنایی لامپ ال ای دی

در انواع لامپ ال ای دی بدون استفاده از فیلتر های پوششی رنگی ، امکان ایجاد رنگ روشنایی دلخواه وجود دارد. ضمن اینکه طیف نوری لامپ ال ئی دی ، خالص و با درخشندگی یکنواخت است. رنگ استاندارد لامپ ال ئی دی سفید است که از ترکیب سه رنگ اصلی آبی و قرمز و سبز ایجاد می شود، به همین دلیل ایجاد روشنایی با رنگ طبیعی روز یا رنگ دیلایت امکان پذیر بوده و چراغ ال ای دی با رنگ سفید چشم را اذیت نمی کند و مانند نور طبیعی خورشید چشم نواز است. کاربرد این ویژگی علاوه بر بهبود دید اشخاص در فضا ، در گلخانه و اماکنی که نیاز به منبع نور طبیعی دارند بسیار اهمیت دارد.

لامپ ال ای دی گرد با رنگ های مختلف

رنگ متفاوت لامپ های ال ای دی

تمرکز روشنایی نور لامپ ال ئی دی برخلاف انواع لامپ های دیگر می تواند بر روی هدف مورد نظر قرار گیرد و به سمت مسیر مشخصی هدایت گردد، که این امر نیز به ایجاد اشکال و نوشته ها خاص بر روی سطوح کمک می کند. انواع لامپ ال ئی دی از نظر رنگ روشنایی ، به موارد زیر تقسیم می شوند:

لامپ ال ئی دی سفید مهتابی ، لامپ ال ای دی سفید گرم ( لامپ ال ئی دی سفید دیلایت ) ، لامپ ال ئی دی سفید سرد ( لامپ ال ئی دی سفید یخی ) و همچنین انواع لامپ ال ای دی با رنگ های روشنایی قرمز ، سبز ، آبی ، زرد ( آفتابی ) ، بنفش و رنگ های ترکیبی دیگر.

مقایسه انواع لامپ ال ای دی

کاربرد لامپ ال ای دی کم مصرف در پرورش گیاهان

مزایای لامپ ال ای دی

در این قسمت نیز به تعدادی از مزایا لامپ الیدی که امروزه از جایگاه ویژه ای در نور پردازی اماکن ، ساختمان ها بلند ، خیابان ها و معابر برخوردار است ، اشاره کرده ایم.

  • در ساخت لامپ LED ، برخلاف سایر لامپ ها گازی و مایعی ، تکنولوژی نور حالت جامد بکار رفته است.
  • این نوع از روشنایی نوین ، در مقابل شوک و لرزش مقاوم هستند.
  • در تولید لامپ LED از فناوری بدون سرب استفاده شده است.
  • روشنایی ال ای دی به عنوان نور سبز شناخته می شود.
  • لامپ ال ئی دی از نظر زیست محیطی و انرژی بسیار مفید است.
  • آژانس حفاظت محیط زیست ایالت متحده آمریکا نیز لامپ LED را تایید می کند.
  • طول موج فرو سرخ و فرابنفش در روشنایی تولیدی توسط چراغ ال ای دی وجود ندارد.
  • بدلیل عدم تولید امواج فروسرخ ، نور لامپ ال ئی دی با امواج رادیویی تداخلی ندارد.
  • چراغ ال ای دی ضد آب است و شرایط دمایی آب و هوا در عملکرد لامپ LED تاثیری نمی گذارد.
  • بازه دمایی عملکرد این نوع از تکنولوژی تولید نور ، بین منفی 40 تا مثبت 85 درجه سانتیگراد می باشد.
  • لامپ ال ای دی در تمام نقاط کره زمین قابل استفاده می باشند.
  • نقاط تاریک در اطراف لامپ ال ئی دی کمتر مشاهده می شود.
  • طول عمر بالا و مصرف انرژی حداقلی لامپ LED در سیستم روشنایی
  • از نظر اقتصادی ، استفاده از چراغ ال ای دی برای تامین روشنایی ساختمان بصرفه است.
  • لامپ ها جدید از ولتاژ برق مصرفی متناوب شهری 220 ولت استفاده می کنند.
استفاده از لامپ ال ای دی

استفاده از پایه قدیمی برای تولید لامپ ال ای دی کم مصرف

معایب لامپ ال ای دی

لامپ ها کم مصرف الیدی که امروزه تنوع بسیاری از لحاظ ساختار و تکنولوژی و هم چنین ظاهر و زیبایی به بخش نورپردازی بخشیده اند ، دارای معایبی نیز هستند که عبارتند از:

  • در اکثر موارد خرابی لامپ LED به دلیل مدار یکسو کننده آن است.
  • مدار یکسو کننده باعث افزایش قیمت لامپ می شود.
  • در تمام جهات نور را نمی توانند ، ساطع کنند و این امر باعث ایجاد نقاط تاریک در پشت چراغ می گردد.
  • برخی محققان در مراکز تحقیقاتی دنیا بر این باورند که لامپ LED نباید در خیابان ها و معابر استفاده شود. زیرا با تولید نوری همانند نور خورشید ، بر سیستم شب و روز بدن انسان تاثیر می گذارد و باعث اختلال و ایجاد مشکلاتی می شود که هنوز به طور دقیق این موضوع اثبات و یا رد نشده است.
  • زباله برجای مانده از لامپ LED شکسته برای محیط زیست بسیار مضر می باشد.
  • موارد منتشر شده از زباله لامپ LED در فضا عامل ایجاد بیماری مانند سرطان پوست است.
استفاده از لامپ های ال ای دی با روشنایی گوناگون در ساختمان

استفاده از چند رنگ متفاوت لامپ ال ئی دی در برج

چراغ ال ای دی خورشیدی

از جمله تحولات شگرفی که با استفاده از روشنایی ال یدی صورت گرفته است ، استفاده از لامپ LED خورشیدی ( لامپ LED سولار ) در تامین روشنایی معابر و خیابان ها بوده است که از تلفیق سیستم روشنایی LED کم مصرف با تولید برق خورشیدی توسط پنل فتوولتاییک ایجاد می شود. در این سیستم روشنایی با پنل فتوولتاییک می توان از نور روز استفاده نمود و برق تولید شده را در یک باتری پشتیبان ذخیره کرد.

انرژی ذخیره شده در باتری پنل فتوولتاییک هنگام شب وارد مدار روشنایی شده و توسط چراغ الیدی مصرف می شود و از آنجایی که لامپ ال ای دی همانند نور خورشید می ماند ، پس پنل خورشیدی نصب شده در زیر لامپ نیز همزمان می تواند شارژ شود. استفاده از این نوع سیستم روشنایی معابر علاوه بر صرفه جویی در مصرف برق از هزینه اولیه برای ایجاد زیرساخت و سیم کشی برای اتصال چراغ به شبکه برق شهری می کاهد.

لامپ ال ای دی کم مصرف و تامین انرژی با توربین بادی و پنل فتوولتاییک

لامپ ال ئی دی با توربین بادی و پنل خورشیدی

یکی دیگر از مزایا انواع لامپ ال ئی دی استفاده از آنها در سیستم روشنایی قابل حمل بوده که به واسطه کم مصرف بودن و سبک بودن این چراغ ها امکان پذیر است. همچنین قابلیت اتصال چراغ ال ای دی پرتابل به پنل روشنایی کوچک تولید برق خورشیدی امکان استفاده از آنها را در سفر فراهم می سازد.

مدار یکسوکننده لامپ ال ئی دی یا درایور ال ای دی

مدار یکسوکننده چراغ ال ای دی

انواع لامپ ال ای دی از لحاظ تکنولوژی ساخت

لامپ LED از نظر تکنولوژی ساخت به سه دسته مختلف تقسیم بندی می شود که شامل موارد زیر است:

  • لامپ دیپ
  • لامپ اس ام دی
  • لامپ سی او بی
نمونه ای از لامپ ال ای دی نوع دیپ

لامپ ال ئی دی با تکنولوژی ساخت دیپ

لامپ دیپ

در اوایل دهه ی 1960 از تکنولوژی ساخت لامپ LED دیپ استفاده شد و به لامپ LED قدیمی یا معمولی نیز شهرت یافت. با پیشرفت تکنولوژی ساخت لامپ ، سیستم روشنایی در اوایل قرن 21 و به دلیل تک رنگ بودن و بهره نوری پایین ، استفاده از این نوع لامپ محدود شد. امروزه لامپ دیپ در موارد خاصی از جمله در چراغ راهنمایی و رانندگی ، بیلبورد شهری و در نمایشگر ها با امکان رویت در دور دست کاربرد دارد.

لامپ ال ای دی اس ام دی

نمایش درون لامپ اس ام دی

لامپ ال ای دی اس ام دی

بازدهی و طول عمر بالا در لامپ LED با تکنولوژی اس ام دی محقق شد. لامپ اس ام دی بسیار کارآمد و انعطاف پذیر است و تنوع رنگ ، وضوح بالا ، حجم بسیار کم ، زاویه دید بیشتر و صرفه جویی در انرژی از ویژگی این نوع از لامپ ال ای دی است. جدیدترین تکنولوژی در ساخت لامپ اس ام دی با قرار دادن تعداد بیشتری از تراشه ها به شکل مستطیل معرفی شده است که لومن بر وات بالایی دارد و در سیستم روشنایی ساختمان ها مدرن بخصوص در نورپردازی نما استفاده می شود.

لامپ ال ای دی فلامینتی با کاربرد های زیبایی

یکی از انواع لامپ ال ئی دی فیلامنتی

لامپ سی او بی

جدیدترین پیشرفت در سیستم روشنایی ال ای دی را می توان به لامپ سی او بی نسبت داد که یک گام رو به جلو برای استفاده بیشتر از انرژی است. تراشه قدرتمند لامپ سی او بی ( معمولا بیشتر از 9 عدد دیود ) برخلاف لامپ اس ام دی فقط یک پایه ورودی برق دارد. مقدار زیاد تولید لومن در مصرف انرژی کم ( 80 لومن بر وات ) باعث استفاده از لامپ سی او بی در گوشی هوشمند و دوربین شده است.

لامپ سی او بی تولید نور کوچک با طول عمر بالا ، خورشید قابل کنترل نام گرفته است. از چالش مهم این نوع تکنولوژی ، می توان به تک رنگ بودن ، انتقال دما و مدیریت حرارتی لامپ سی او بی اشاره نمود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی لامپ ال ای دی این چالش لامپ سی او بی نیز حل شده است و با لامپ ام سی او بی به بازار عرضه گردیده است که با استفاده از خمیر سیلیکون و سینک گرماگیر مشکل انتقال دما لامپ سی او بی نیز برطرف شده است.

انتخاب لامپ ال ای دی مناسب

برای انتخاب مناسب ترین لامپ ال ای دی برای خانه خود باید به موارد زیر توجه کنید که عبارتند از:

  • پایه لامپ ال ای دی
  • شکل ظاهری لامپ LED
  • مقدار نور و درخشندگی لامپ ال ای دی ( لومن )
  • رنگ روشنایی لامپ LED

به منظور اطلاع از لیست قیمت لامپ ال ای دی و دریافت مشاوره برای خرید انواع چراغ روشنایی لطفا به لینک موردنظر آن در بخش محصولات که در ابتدای مقاله ذکر شده است ، مراجعه نمایید.

انواع لامپ ال ای دی از نظر ساختار

لامپ ها ال ای دی  کم مصرف بسیار متنوع هستند و در همه طرح ها و ساختار نیز ساخته و تولید می شوند. در ادامه ما قصد داریم که به معرفی انواع لامپ LED از نظر ساختار و کاربرد بپردازیم که پرکاربردترین و پراستفاده ترین می باشند.

معرفی انواع لامپ ال ای دی

انواع مختف لامپ ال ای دی کم مصرف از لحاظ ساختمان

ساختارها که به وفور در تمام سیستم های روشنایی یافت می شوند ، عبارتند از:

  • لامپ حبابی LED
  • لامپ ال ای دی دیلایت
  • لامپ فیلامنتی
  • پرژکتور وال واشر ال ای دی
  • پنل LED سقفی ( تایل ال ای دی )
  • ریسه ال ای دی نواری
لامپ اس ام دی حبابی

لامپ ال ئی دی با تکنولوژی اس ام دی با ساختار حبابی یا ادیسونی

لامپ ال ای دی حبابی

یکی از پرکابردترین لامپ ها کم مصرف ساختمانی که در اکثر اماکن و اتاق ها به وفور یافت می شود ، لامپ LED حبابی است که در دما و رنگ مختلف با مصرف انرژی پایین موجود می باشد. طول عمر اکثر این نوع از انواع لامپ LED در حدود 25000 ساعت است و بهره نوری لامپ حبابی بین 120 تا 200 لومن بر وات است. یک پوشش مات پلاستیکی برای یکنواختی و پخشی نور نیز بر روی صفحه ال ای دی تعبیه شده است و بدنه اکثر آنها از پلاستیک فشرده است.

در برخی لامپ ها LED حبابی که بدنه آلومینیومی دارند به دلیل دفع حرارتی و انتقال گرما بهتر ، طول عمر این نوع لامپ ها در حدود 50000 ساعت می باشد و با ولتاژ 220 ولت برق شهری و فرکانس 50 هرتز سیستم خانگی نیز روشن می شوند. برخی ویژگی ها لامپ حبابی عبارتند از:

  • توزیع برابر ، گسترده و ملایم نور در فضا
  • استفاده از بدنه تمام پلاستیکی و مقاوم در برابر ضربه
  • نصب به صورت سرپیچی
  • رنگ ها مختلف روشنایی اعم از آفتابی ، مهتابی و یخی
لامپ هالوژنی دانلایت سقفی با تکنولوژی لامپ سی او بی

لامپ دانلایت سقفی برای نورپردازی داخلی

لامپ دانلایت

این نوع از انواع لامپ ال ئی دی که به لامپ سقفی ال ای دی نیز مشهور هستند ، در اتاق و سالن به صورت دورچین در داخل سقف نصب و باعث یکنواختی و پخشی مناسب نور برای فضا که به نور دیلایت نیاز است ، استفاده می شود. نوع تکنولوژی ساخت لامپ الیدی هالوژنی از لامپ سی او بی و لامپ اس ام دی است. توان مصرفی این نوع لامپ ها بسیار پایین است و دارای فونیکس یا سوکت برق می باشد ، بنابراین سرپیچ نیاز ندارند. دو عدد گیره فنری نیز در ساختار بدنه لامپ تعبیه شده است که برای نصب در داخل سقف کاذب و نما ساختمان استفاده می شود.

ویژگی ها منحصر به فرد چراغ دانلایت عبارتند از:

  • طراحی مدرن و زیبا ، مناسب محیط اداری و تجاری
  • توزیع برابر ، گسترده و ملایم نور در فضا
  • استفاده از بدنه تمام آلومینیومی و مقاوم در برابر ضربه
  • نصب به صورت توکار با گیره فنری خود نگهدار
  • نصب در سقف با محدودیت در عمق برش
  • برای نورپردازی داخلی از این نوع لامپ استفاده فراوان می شود.
  • بهره نوری این نوع لامپ ها نیز بسیار بالا است ، زیرا با توان مصرفی در حدود 3 وات می توانند 375 لومن نور تولید نمایند.
لامپ سی او بی فلامنتی برای نورپردازی در مکان های خاص و هنری

حالت روشن چند لامپ فیلامنتی یا رشته ای

لامپ فیلامنتی

یکی از زیباترین لامپ ها با تکنولوژی سی او بی را می توان لامپ فیلامنتی نامید که در کار ها هنری و نورپردازی کافه و رستوران و اماکن خاص بسیار پر استفاده شده اند. این نوع لامپ ها مانند لامپ رشته ای به نظر می رسند و یک پوشش حبابی و شیشه ای نیز بر روی لامپ قرار دارد. یک لامپ سی او بی فیلامنتی 7 وات می تواند 800 لومن نور تولید کند که مانند لامپ 60 وات رشته ای تولید نور دارد. پایه ها مختلف لامپ فیلامنتی مانند شمعی برای لوستر نیز وجود دارند که به زیبایی هر چه بیشتر لوستر در خانه می افزاید.

لامپ فیلامنتی در دست فرد

لامپ ال ای دی فیلامنتی با پایه قدیمی

تراشه لامپ فیلامنتی قادر است در بازه دمایی بین منفی 20 تا مثبت 80 درجه کار کند. این نمونه لامپ نیازی به دفع حرارت ندارد ، زیرا بهره نوری بالا لامپ فیلامنتی ال ای دی و استفاده از محفظه شیشه ای باعث شده که دما بالا نرود.  رنگ سفید گرم آفتابی و پخش نور 360 درجه و درخشندگی نور پایدار و ثابت از ویژگی بارز لامپ فلامینتی می باشد. همچنین تولید این تراشه ها سی او بی بدون سرب و سازگار با محیط زیست است. شاخص نمود رنگ مزیت دیگر لامپ فیلامنتی است و رنگ اجسام در زیر این نور واقعی به نظر می رسد. طول عمر نرمال لامپ ادیسونی ال ئی دی در حدود 30000 ساعت است.

نورپردازی با استفاده از لامپ وال واشر ال ای دی

پروژکتور وال واشر ال ای دی خطی با قابلیت تنظیم زاویه

لامپ ال ای دی وال واشر

وال واشر ال ای دی یک پرژکتور با کاربرد فضا بیرونی با درجه حفاظتی بالا است که از قرار گرفتن چندین منبع نور ال ای دی با تکنولوژی لامپ اس ام دی به صورت خطی ، تشکیل شده است. چراغ وال واشر در کاربرد ها خاصی مانند نورپردازی برج و دیوار های بلند استفاده می شوند که قادرند نور خطی و یکنواخت در طول زیاد تولید و ساطع نمایند. این نوع لامپ یک پرژکتور نورپردازی پیشرفته با قابلیت کنترل و هدایت نور است که به عنوان بخشی از زیبایی ساختمان محسوب می شود.

لامپ ال ای دی وال واشر چند رنگ استفاده شده در زیر آب و برج های بلند

استفاده از چند رنگ لامپ ال ای دی وال واشر در زیر آب جاری

چراغ وال واشر در نمایش مجلل و با شکوه تر نما ساختمان ، بدنه پل ، انواع دیوار و نورپردازی هنری در بناها تاریخی نقش موثری دارد. بیشترین مشتری را در بازار ، پرژکتور ها وال واشر  30 ، 50 و 60 سانتی متری به خود اختصاص داده اند که به ترتیب در توان ها 9 ، 12 و 24 وات با تولید نور 990 ، 1320 و 2640 لومن یافت می شوند.

  • امکان تنظیم زاویه تابش نور توسط براکت ( پایه نصب قابل تنظیم )
  • استفاده در نورپردازی بر روی دیوار ها ، نما ساختمان و پل ها شهری به صورت هدفمند
  • قابلیت بکارگیری در سیستم نورپردازی هوشمند

از ویژگی های لامپ وال واشر ال ئی دی هستند.

پنل ال ای دی توکار یا سقفی

استفاده از پنل ال ای دی در سقف اماکن اداری

پنل ال ای دی سقفی

پنل ال ای دی برای تامین روشنایی فضا از تکنولوژی متفاوتی نسیت به دیگر چراغ ها بهره می برد. پنل LED با طراحی مدرنی که دارد جایگزین مناسبی برای چراغ ها فلورسنت محسوب می شود و یکی از بهترین گزینه ها برای تنظیم روشنایی داخلی فضا مختلف ساختمان است. انعطاف پذیری در طراحی ، کیفیت نور کارآمد ، قابلیت استفاده مداوم طولانی مدت ، طول عمر بالا و ایجاد طیف رنگی متنوع بدون شک از نقاط قوت این پنل LED به شمار می آیند. همچنین چراغ ها پنل LED تراشه بیشتری نسبت به سایر لامپ ها با تکنولوژی ال ئی دی دیگر دارند و به همین دلیل نور بیشتری تولید می کنند. این پنل ها در اندازه ها مختلف تولید می شوند و قیمت آنها بستگی به سایز و کیفیت جنس و نور آنها دارد. ویژگی ها پنل LED سقفی عبارتند از:

  • طراحی مدرن و زیبا ، مناسب محیط اداری و تجاری
  • توزیع برابر ، گسترده و ملایم نور در فضا
  • استفاده در نورپردازی فضا
  • نصب به صورت توکار یا آویز
لامپ اس ام دی برای خروج اضطراری با نور ال ای دی

کاربرد انواع پنل ال ئی دی با دیفیوزر هدایت نور

صفحه راهنما ، دیفیوزر ، قاب آلومینیومی ، بورد اس ام دی ها ، ورق بازتاب کننده ، درایور یا یکسو کننده از اجزا تشکیل دهنده پنل ال ای دی هستند.

کاربرد لامپ ال ای دی نواری و ریسه LED

ریسه ال ای دی با نور آبی

لامپ ال ای دی ریسه ای

ریسه ال ای دی حاوی نوار خود چسبنده ای است که LED در فواصل منظم بر روی یک بستر آلومینیومی خطی مونتاژ شده و همچنین در انواع ریسه ال ای دی از تکنولوژی اس ام دی استفاده شده است. پس از نصب و اتصال به برق ، کل طول ریسه ال ای دی روشن و نور به صورت خطی گسترده می شود. قابلیت انعطاف پذیری ، امکان جداسازی و برش ، ایجاد اشکال مختلف و نوردهی بالا در حجم کم از ویژگی ها بارز این نمونه از انواع لامپ ال ای دی می باشد. ریسه ال ای دی علاوه بر فضا داخلی ساختمان ، در محیط خارجی مانند نورپردازی نما و نورپردازی باغچه و حیاط ساختمان ، نیز کاربرد فراوان دارند.

ویژگی اصلی لامپ ها ریسه LED عبارتند از:

  • امکان کنترل خاموش یا روشن کردن لامپ به صورت ریموت و از راه دور
  • رنگ نور و شدت نور لامپ نیز با ریموت قابل کنترل و تغییر است.
  • شاخص نمود رنگ بالا 80 مزیت دیگر لامپ ریسه LED است.
  • رنگ اجسام در زیر نور ریسه  LED واقعی به نظر می رسد.
  • استفاده از ریسه ال ای دی در نورپردازی مخفی سقف
  • استفاده از نور ریسه  LED در نورپردازی فضا نما
  • تنوع در رنگ و قابلیت کنترل رنگ
  • نصب به صورت روکار ریسه ال ای دی

منبع : ovoenergy ، Philips ، bridgelux

تحریریه کلینیک ساختمان بیلدینگ پلاس

“برداشت از مطالب با ذکر منبع و لینک سایت بیلدینگ پلاس کاری حرفه ای و اخلاقی است”

تاریخ : 1396 / 12 / 15
دسته :

Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

نظرات کاربران


Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 151

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 160

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 162

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 171

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 177

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 179

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 181

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 183


Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

خیلی جامع و مفید بود. عالی. بهترین مقاله ای که مربوط به لامپ ال ای دی خوندم.

    سپاس از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی

لامپ ال ای دی مصرفش چقدره؟؟ یعنی تفاوت لامپ ال ای دی با کم مصرف فلورسنت از نظر مصرف برق چیه؟؟

    لامپ ال ای دی بهره نوری و بازده بالایی دارد. یعنی علاوه بر مصرف کم برق ، تولید نور قابل توجهی را مشاهده می کنیم.
    در مقاله مقایسه لامپ ال ای دی با کم مصرف این سوال را پاسخ داده ایم.

ممنون. عالی بود. در مورد لامپ آبی نیز توضیح دهید. متشکرم

    سلام. ممنون از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی . به زودی مقاله ای در مورد این نوع تکنولوژی جدید سیستم روشنایی ساختمان در سایت قرار می دهیم.

فیبر نوری از لامپ ال ای دی هست؟؟؟ چه جالب.

    سلام.
    بله به دلیل سرعت بالای روشن شدن لامپ ال ای دی از این نوع تکنولوژی در سیستم های مخابراتی استفاده شده است.

سللام.
لامپ ال ای دی سولار در سطح شهر وجود داره اما چرا به صورت خود تامین نصب نشدند؟؟ یعنی نور لامپ ال ای دی در هیچ جهتی به پنل خورشیدی برخوردی ندارد. این ایده بسیار عالی است در نورپردازی سطح شهر و خیابان ها. ممنون از مقاله خوبتون.

    سلام
    ممنون از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی . بله این نمونه در شهر های ایران کار نشده است.

با سلام. درایور لامپ ال ای دی را از کجا میشه تهیه کرد؟؟

    باسلام. ممنون از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی.
    لطفا به بخش محصولات روشنایی بیلدینگ پلاس مراجعه نمایید.

با سلام. برای اطلاع از قیمت لامپ ال ای دی سقفی و همچنین لامپ ال ای دی نواری لطفا راهنمایی بفرمایید.

    با سلام. ممنون از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی سقفی .
    برای اطلاع از لیست قیمت لامپ ال ای دی سقفی و قیمت لامپ ال ای دی نواری به بخش محصولات روشنایی LED بیلدینگ پلاس مراجعه نمایید.

لطفا برای اطلاع از لیست قیمت لامپ ال ای دی سقفی راهنمایی نمایید.

    سلام. ممنون از توجه شما به مقاله لامپ ال ای دی
    لطفا به لینک قیمت لامپ ال ای دی سقفی مراجعه نمایید.

لامپ بخار جیوه 800 وات برای روشنایی محوطه استفاده کرده ایم که می خواهم آن را با لامپ ال ای دی جایگزین کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید

    لامپ پرژکتوری بخار جیوه 800 وات در حدود 60000 لومن نور تولید می کند که می توان با لامپ اس ام دی 500 وات با بهره نوری 120 لومن بر وات جایگزین نمود. شار نوری پروژکتور اس ام دی در حدود 60000 لومن می باشد

تراشه ال ای دی هم می فروشید ؟ تواید داخل داریم ؟ تراشه اس ام دی 5050 یا 3528 میخوام. تعداد بالا. تولید داخل

    با سلام. بله تراشه های لامپ ال ای دی تولید داخل نیز موجود هستند و می توانید از کارخانه دیدن فرمایید. برای خرید تراشه اس ام دی 5050 یا 3528 با دفتر شرکت تماس حاصل نمایید تا برای خرید و ارسال نکات را بازگو کنند.

سلام ،ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق بین لامپ های ال ای دی دور شیشه ای واستایل پنل در چیه
وکدمشون رو بهتره استفاده کنیم.

    با سلام.
    تفاوت بین پنل ال ای دی دور شیشه و پنل ال ای دی ساده در دکوراتیو بودن پنل های دور شیشه می باشد. بدین صورت که پنل های ال ای دی دور شیشه یک حاله نوری در دور پنل لامپ ال ای دی پخش و ساطع می گنند که به زیبایی می افزاید.

سلام تفاوت بین ال ای دی دور شیشه ای واستایل پنل در چیه
وکدومشون بهتره استفاده کنیم ،ممنون

باسلام و عرض ارادت لامپ ال ای دی یا لامپ اس ام دی که درصفحه زلاتین وبا استفاده ازذره بین خریداری نمودم. ولی تابحال دوبار پس ازمدتی کارکرد چشمک می زند.چطورمی توانیم تعمیرکنم کدام بخش راعوض کنم ؟

    با سلام.
    درایور یا یکسو کننده لامپ LED را تعویض نمایید.

سلام سایت زیبا و قشنگی دارین ممنون میشم اگراز سایت من هم دیدن فرمایید و نظر دهید
ريسه، لامپ و چراغ

سلام ممنون از مقاله عالیتون.
آیا برای هر کدام از انواع لامپ مقاله جداگانه ای در سایتتون موجود است؟

    سلام
    بله برای هرکدام از انواع لامپ های ال ای دی در سایت مقاله جداگانه ای نیز وجود دارد.

کارشناس بیلدینگ پلاس

سلام کارشناس بیلدینگ پلاس هستم به شما کمک میکنم متناسب با کار و نیاز خود محصول مناسب را انتخاب نمایید از صحبت با شما خوشحال خواهم شد.

02188579839