رادیاتور قرنیزی


Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

در مقاله پیش رو به معرفی و بررسی رادیاتور قرنیزی می پردازیم. در معرفی انواع رادیاتور شوفاژ به قرنیز حرارتی اشاره گردید. این اجزای سیستم گرمایش مرکزی از جدید ترین پایانه های حرارتی هستند که در سیستم های گرمایش ساختمان استفاده می شوند. پوسته خارجی این رادیاتور از آلومینیومی ساخته شده که در پشت آن لوله آب گرم قرار گرفته است. اشغال فضای کمتر نسبت به انواع رادیاتور های دیگر، گرمای یکنواخت تر، سطح وسیع تر و در نتیجه امکان استفاده از انرژی های نو از مزیت های این رادیاتور می باشد.

رادیاتور قرنیزی چیست

رادیاتور قرنیزی همان طوری که از اسمش پیداست ، معمولا در قسمت قرنیز دیوار یا نقطه ای نزدیک کف اتاق نصب می شود. از آنجایی که هوای گرم به طور طبیعی به سمت بالا حرکت می کند، قرار دادن وسیله گرمایشی در نزدیکی کف اتاق راحت ترین راه برای گرم کردن هوای یک فضا است.

رادیاتور قرنیزی یکی از پربازده ترین پایانه های حرارتی گرمایشی است که می تواند نواحی مختلف گرمایشی را ایجاد کند. هر ناحیه دارای ترموستات و شیر مخصوص به خود می باشد. زمانی که ترموستات ، نیاز به گرمایش محیط را اعلام می کند ، شیر آن ناحیه باز می گردد بدان معنی که اجازه می دهد آب داغ در مسیر لوله ها جریان یابد. این شیر ها ولتاژ کمی برای عملکرد نیاز دارند.

نمونه اي از رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی

یک مزیت منحصر به فرد استفاده از این پایانه های حرارتی برای گرمایش این است که به دلیل اینکه این سیستم ها هیچ سیستم گردش هوای اجباری نیاز ندارند، لذا گرد و غبار موجود در هوای اتاق نسبت به خانه هایی که از سیستم های گرمایش مرکزی هوا استفاده می کنند بسیار کم تر است.

اگر ایده استفاده از آب جهت گرم کردن هوای اتاق به نظر شما هنوز راهی تک و منحصر به فرد است ، مطالبی که از این پس می آید می تواند راهنمای خوبی در جهت آشنایی با رادیاتور قرنیزی هیدرولیکی و مشکلات پیش رو باشد.

شکل شماتيک و اجزاي رادیاتور قرنیزی

اجزای یک نمونه از رادیاتور قرنیزی

نحوه عملکرد رادیاتور قرنیزی

آبگرم مورد نیاز سیستم از یک دیگ که در موتورخانه ساختمان قرار دارد تامین می گردد. دیگ نیز بوسیله گاز یا گازوییل و یا الکتریسیته گرم می شود. آب گرم شده به وسیله یک پمپ در سیستم لوله کشی که در قرنیز ها قرار دارند ، فرستاده می شود. گرما به هوای اتاق منتقل می شود و دوباره آب در گردش که سرد شده است ، پایین آمده و از طریق لوله ها به موتورخانه بر می گردد.

در نتیجه رادیاتور های قرنیزی دوباره به وسیله آبگرم تغذیه می شود و فرایند گرمایش تکرار می گردد. لوله های آبگرم موجود در رادیاتور قرنیزی که خود نوعی از انواع رادیاتور دکوراتیو است معمولا از جنس مس و پره دار  هستند که باعث می شود گرما به سرعت از آب گرم موجود در لوله ها به هوای اتاق منتقل و در محیط اتاق پخش گردد. ساختار این نوع رادیاتور تزیینی بسیار شبیه به ساختار رادیاتور اتومبیل است.

رادیاتور قرنیزی با میز فلزی و پنجره مشکی

قرنیز حرارتی استفاده شده در ساختمان هوشمند

تنظیم آب سیستم

مقدار آب موجود در سیستم رادیاتور های قرنیزی باید در حد یک مقدار معینی ثابت بماند و هر گونه اتلاف آب از سیستم بایستی به وسیله یک تانک ذخیره آب که در ارتفاع بالایی نصب شده است ، تامین گردد. عملکرد دیگ بخار وابسته به ترموستات موجود در اتاقی که گرم می شود ، است. هنگامی که ترموستات عمل کند و گرمای بیشتری مورد نیاز باشد ، یک سیگنال به موتورخانه فرستاده می شود که آب موجود در دیگ بخار بیشتر گرم شود یعنی دمای آب موجود در دیگ بخار بیشتر شود. همچنین پمپ جهت فرستادن آب بیشتر به مکانی که مورد نیاز است فعال می شود.

قرنیز حرارتی با مبل زرد و آباژور مشکی و کتابخانه چوبی

رادیاتور قرنیزی ساخته شده از بهترین جنس ماده

بررسی جنس رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی در سه جنس آلومینیوم ، فولاد و چدن وجود دارد که رادیاتور قرنیزی آلومینیومی بهترین و جذاب ترین گزینه در بین انواع گوناگون رادیاتورهای قرنیزی است.

در گذشته قرنیز حرارتی اکثرا از جنس فولاد و چدن بود. با این حال با گذشت زمان مهندسان با توجه به ویژگی های این مواد ، به این که آلومینیوم ماده بهتری نسبت به فولاد و چدن است پی بردند.

رادیاتور قرنیزی آلومینیومی و میز ناهارخوری چوبی قهوه ای و در چوبی

قرنیز حرارتی از جنس آلومینیوم

برتری قرنیز حرارتی آلومینیومی به رادیاتور قرنیزی فولادی و چدنی

استخراج فولاد نسبت به آلومینیوم کار دشوارتری است و همچنین تبدیل آن به شکل های پیچیده عمدتا غیرممکن است. چدن نیز مانند فولاد معایبی زیادی دارد که به تعدادی از آن ها در ادامه می پردازیم. چدن به سختی تبدیل به اشکال پیچیده می شود و هچنین بسیار شکننده است. این انتقال دهنده گرما بسیار کند است و برای گرم شدن و در نهایت تابش گرما به اتاق بسیار آرام عمل می کند. همینطور مستعد ابتلا به نقص های ریخته گری است که باعث می شود در مقابل ترک خوردگی و خرابی هایی که به سختی ترمیم می شوند آسیب پذیر باشد.

از سوی دیگر آلومینیوم ماده ای فراوان است که بسیار سبک بوده و به راحتی به شکل های پیچیده تغییر می کند. رادیاتور قرنیزی آلومینیومی در مقابل رادیاتور قرنیزی با جنس های فولادی و چدن انتقال دهنده بسیار خوبی برای گرما است. همچنین در شرایط مشابه بین رادیاتور قرنیزی آلومینیومی و فولادی ، بدلیل سطح پرداخت بهتر قرنیز حرارتی آلومینیومی جریان آب با افت فشار کمتری در مجرا حرکت می کند و این امر باعث انتشار بهتر گرما در سطح رادیاتور قرنیزی آلومینیومی می شود.

نمايش اجزای رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی معیوب

رفع مشکلات رادیاتور قرنیزی

یک سری مشکلات وجود دارند که ممکن است هنگامی که از رادیاتور قرنیزی آبگرم استفاده می کنید برای شما پیش آید. به طور واضح تر ، بروز این مشکلات در اثر سوء تدبیر و یا در اثر استفاده نادرست از سیستم به وجود می آیند. آنها اشکالات اجتناب ناپذیر ساده ای هستند که همراه با فرآیند گرمایش هستند، اگرچه با هوش و ذکاوت می توان آنها را حل کرد.

رادیاتور قرنیزی با صندلی چوبی قهوه ای و بالشت سفید روی مبل مشکی و میز ناهارخوری سفید

توزان گرمایش در خانه هوشمند بوسیله رادیاتور قرنیزی

توازن گرمایش در رادیاتور قرنیزی

اغلب اوقات لوله ها یا رادیاتور های نصب شده در اتاق ها به صورت سری قرار گرفته اند. این بدین معنی است که علی رغم اینکه هر اتاق لوله منحصر به فردی تا دیگ بخار داشته باشد، کل آب گرم از طریق یک خط لوله مشترک به اتاق ها می رسد. در نتیجه همانطور که انتظار دارید اولین رادیاتور بیشترین مقدار انرژی گرمایی را تجربه می کند و آخرین رادیاتور موجود در مسیر نیز به طور محسوس کمترین مقدار گرما را دریافت می کند. یکی از معمول ترین راه حل ها برای این مساله، کنترل میزان جریان و مقدار آبی است که به اولین رادیاتور می رسد و هم چنین میزان و مقدار آبی که با سایر رادیاتور های موجود در خط لوله قرار دارند.

قرنیز حرارتی با مبل چرم قهوه ای و کمد قهوه ای و پریز کلید سفید

انتقال حرارت به روش جابجایی توسط قرنیز حرارتی

برای اطمینان از اینکه تمامی فضاها به طور یکسان گرم می شوند، یک سری اقدامات و تجهیزات بایستی مورد استفاده قرار گیرند. اگر چه این تجهیزات منحصرا برای سیستم رادیاتور قرنیزی نیست. گاهی اوقات جزیی از مبلمان اتاق و یا چیدمان خاص اتاق باعث می شود که خللی در سیستم رادیاتور قرنیزی بوجود آید و عمل کرد سیستم را مختل نماید به طوریکه در توزیع گرما در اتاق خلل ایجاد شود و بر دمای کل اتاق تاثیر بگذارد. یکی از اقدامات نصب سیستم رادیاتور قرنیزی آبگرم ، تنظیم جریان آبگرم لوله ها به رادیاتور ها و انجام یک فرآیند آزمون و خطا است.

قرنیز حرارتی همراه میز قهوه ای با اتصالات سیستم انبساط

انبساط در قرنیز حرارتی

انبساط در رادیاتور قرنیزی

همانند مساله قبلی در مورد انتقال گرمای نابرابر در رادیاتور قرنیزی ، مشکلات انبساط در رادیاتور قرنیزی نیز یکی از نتایج طبیعی است که در اثر ویژگی های فیزیکی آب و گرمایش آن رخ می دهد. در این مورد ، آبی که به طور کافی گرم شده است و برای جریان در رادیاتور قرنیزی ارسال می گردد ، حجم بیشتری را اشغال می کند و یا به عبارت دیگر منبسط می شود ، در حالی که زمانی که سرد می شود به حجم اولیه خود برمی گردد. بنابراین چگونه می توان با آبی که منبسط شده و به تدریج در طول مسیر به حالت اولیه خود بر می گردد کنار آمد؟

رادیاتور قرنیزی با نرده سفید و درب قهوه ای

رادیاتور قرنیزی در سیستم گرمایش ساختمان

شما می توانید در این مورد به این صورت عمل کنید که اجازه دهید آب بازگشتی از راردیاتور های قرنیزی ابتدا به یک منبع انبساط از نوع منبع دیافراگمی رفته تا اطمینان حاصل گردد که فشار به میزان کافی افزایش یافته است ، که آب را تا حدی که سیستم به حالت تعادل برسد فشرده می کند. مشکلات دیگری نیز می توانند وجود داشته باشند به این صورت که زمانی که منبع تحت فشار  از آب پر گردد. از آنجاییکه آب مانند هوا تراکم پذیر نیست ، فشار اضافی آب داغ می تواند باعث نشت آب گردد. یک شیر انبساط که برای فشار مورد نظر طراحی شده باشد می تواند این مشکل را حل کند.

ورودي يک رادیاتور قرنیزی قديمي

لوله ورودی رادیاتور قرنیزی قدیمی

خرابی قطعات در رادیاتور قرنیزی

علاوه بر مشکلاتی که در سیستم رادیاتور قرنیزی و براساس ویژگی های ذاتی فیزیکی سیستم های حرارت مرکزی بوجود می آید ، مشکلات دیگری نیز وجود دارد که سیستم استفاده می برد، مشکلاتی از قبیل اختلال در عملکرد مکانیکی یا خرابی قطعات. مشکلات در سیستم رادیاتور قرنیزی هیدرولیکی می تواند ناشی از خرابی پمپ ، توقف کار دیگ بخار ، نشتی در سیستم ، به دام افتادن هوا در آب داغ ، افزایش فشار اضافی ، نویزی که باعث ایجاد حباب می گردد و رادیاتور و پره های مسدود شده. در حالی که این مشکلات یک تهدید برای سیستم است ، هر کدام از آنها را می توان به راحتی به وسیله سرویس و نگهداری دوره ای پیشگیری کرد. با انجام تنظیمات درست در نقاط معینی از سیستم ، سیستم رادیاتور قرنیزی می تواند عمر طولانی و مفیدی داشته باشد.

قرنیز حرارتی با دورچرخه مشکی و درخت سبز و مبل راحتی کرمی

مصرف بهینه انرژی بوسیله رادیاتور قرنیزی

بهینه سازی مصرف انرژی بوسیله رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی توانایی انتقال حرارت بالایی دارد که تا 50 درصد بهتر از رادیاتور پنلی عمل می کند. همچنین برای بهره برداری بهینه از قرنیز حرارتی باید آن ها را در موقعیت مناسب در پایه دیوار ها و در معرض هوای سردتر در محیط قرار داد که این موضوع باعث افزایش گرادیان حرارتی و توانایی آن برای انتقال گرما به اتاق می شود. بهره وری انرژی در بهسازی کامل مسکن و برای گرم کردن بسیاری از اتاق های مجزا در یک ساختمان بزرگ امری مهم است.

عیب یابی سیستم رادیاتور قرنیزی

می توان قبل از اینکه از یک متخصص برای عیب یابی سیستم رادیاتور قرنیزی کمک گرفت ، ابتدا به روش زیر عمل کنیم:

  1. ترموستات سیستم رادیاتور قرنیزی را روشن کنید. این باعث می شود که شیر آن ناحیه مورد نظر باز گردد و آب داغ در رادیاتور قرنیزی به گردش درآید. شیر یک ناحیه باعث کنترل جریان آب داغ در نواحی مختلف ساختمان می شود ، مانند آشپزخانه یا حمام و …
  2. اگر هنوز هیچ آب داغی به سیستم رادیاتور قرنیزی وارد نمی شود ، شیر موجود در تابلوی اصلی را بررسی کنید که گرفتگی نداشته باشد و اگر بسته است آن را باز کنید. سوییچ اضطراری قطع و وصل سیستم را پیدا کنید. این سوییچ معمولا در بالای پله های زیر زمین و یا سمت راست اتاق دیگ قرار گرفته است. اگر این سوییچ بسته است آن را باز کنید.
فردي در حال باز کردن پوشش رادیاتور قرنیزی

عیب یابی قرنیز حرارتی

  1. اگر هنوز سیستم رادیاتور قرنیزی کار نمی کند ، شیر دستی که مستقیما بالای شیر قرار دارد را باز کنید (شیر اتوماتیک هر ناحیه نسبت به شیر دستی به اتاق موتورخانه نزدیک تر است). هر لوله ای که از دیگ می آید دارای یک شیر اتوماتیک منحصر بفرد است که دارای تعدادی سیستم است که به آن وصل شده اند.
  2. اگر هم چنان هیچ آبی به سیستم رادیاتور قرنیزی وارد نمی شود ، شیر اتوماتیک آن ناحیه را بررسی کنید. به کاتالوگ سازنده شیر جهت دسترسی به تنظیمات شیر مراجعه کنید. بسیاری از شیرهای اتوماتیک یک سوییج در پشت خود دارند که با فشردن آن باز می شود.
  3. اگر مشکل هم چنان باقیست ، مشکل از دیگ شما است. در این صورت با یک متخصص لوله کشی و موتورخانه تماس بگیرید.
رادیاتور قرنیزی زير پنجره اتاق

نصب رادیاتور قرنیزی زير پنجره اتاق

کنترل رادیاتور قرنیزی

سیستم رادیاتور قرنیزی ، ترموستات یا شیر ترموستاتیک منحصر بفردی برای عملکرد خود دارد. این ویژگی به شخصی که در اتاق قرار دارد اجازه می دهد که دمای اتاق را به صورت دستی کنترل کند. همچنین این گزینه دارای مزایایی است به خصوص زمانی که کسی در اتاق نیست. در فصل زمستان ، لازم نیست اتاقی که خالی است به طور کامل گرم شود. این باعث می شود در هزینه های مربوط به گرمایش خانه صرفه جویی شود. این انعطاف پذیری گواه بر این است که می توان ترموستات رادیاتور قرنیزی را به طور دلخواه تنظیم کرد.

رادیاتور قرنیز حرارتی با میز قهوه ای و صندلی قهوه ای

حفظ گرما در خانه بوسیله قرنیز حرارتی امری هوشمندانه

تنظیم دماسنج قرنیز حرارتی

برای کنترل دمای این رادیاتور مدرن باید مراحل زیر انجام شود.

  1. ترموستات رادیاتور قرنیزی راروشن کنید تا دمای اتاق به میزان تنظیم شده برسد. درجه بندی بعضی ترموستات ها به این صورت است که به صورت یک درجه ، یک درجه تقسیم بندی شده اند در حالی که بعضی دیگر به صورت پنج درجه ، پنج درجه تقسیم بندی شده اند. ترموستات را بر روی یک دمای مشخص تنظیم کنید و اجازه دهید که اتاق گرم شود تا زمانی که سیستم خاموش گردد.
  2. دما را در مرکز اتاق در سه ارتفاع مختلف بالای سر، نزدیک آرنج ها و کف اتاق اندازه گیری کنید. یک دماسنج آنالوگ یک مقدار عمومی به شما نشان می دهد در صورتی که یک دماسنج دیجیتال یک مقدار دقیق به شما نشان می دهد.
  3. دمای خوانده شده از دماسنج را با دمای تنظیم شده ترموستات مقایسه کنید. برای اینکه متوجه شوید که کدام یک از سه دمای اندازه گیری شده را با دمای ترموستات مقایسه کنید باید به این نکته توجه کنید که گزینه مورد استفاده اتاق شما ، چیست. به طور مثال اگر در این اتاق اغلب اوقات بر روی مبل می نشینید بایستی دمایی که در نزدیکی آرنج خود اندازه گیری کرده اید را با دمای تنظیم شده بر روی ترموستات مقایسه کنید.
  4. ترموستات را بر روی دمایی که اندازه گیری کرده اید ( مرحله قبل ) قرار دهید. با توجه به اینکه ترموستات بر روی یک دیوار آفتاب گیر و یا یک دیواری که در سایه قرار دارد، نصب شده باشد دمای تنظیمی آن متفاوت خواهد بود.
  5. ترموستات اتاق های خالی را نیز تنظیم کنید. با استفاده از یک دماسنج دما را در کف اتاق اندازه بگیرید. دمای کف اتاق باید اندکی بالاتر از دمای انجماد باشد تا لوله ها یخ نزنند. در این صورت است که  می توانید ترموستات را برای بیشترین بازده و کمترین مقدار مصرف انرژی تنظیم کنید.
قرنیز حرارتی برقی با تخت خواب سفید و آباژور روشن

قرنیز حرارتی برقی

رادیاتور قرنیزی برقی

رادیاتور قرنیزی برقی سیستمی مشابه رادیاتور های برقی دارند که در انواع رادیاتور شوفاژ به آنها اشاره شد. این نوع رایاتور ها با نیروی برق تولید گرما نموده و به سیستم مرکزی حرارتی متصل نمی شوند. از مزیت های این رادیاتور ها دقت بالای کنترل دمای آنهاست اما در کنار مصرف نسبتا بالایی که عموما این رادیاتور ها دارند بازده گرمایی نسبتا پایینی را ایجاد می نمایند.

رادیاتور قرنیزی آلومینیومی با میز مشکی و مبل سفید و صندلی قهوه ای همراه گیتار زرد

استفاده رادیاتور قرنیزی در دکوراسیون خانه هوشمند

کاربرد رادیاتور قرنیزی در دکوراسیون داخلی

رادیاتور های قرنیزی را می توان جزئی از رادیاتورهای تزئینی و دکوراتیو دانست که در عین اشغال کمتر فضا انتقال دهنده گرما بسیار خوبی هستند معماران برای اشغال کمتر فضا و زیبایی از این نوع رادیاتور ها استفاده می کنند. در ادامه می توانید ویدیویی از نصب قرنیز حرارتی را مشاهده کنید:

آیا شما تجربیاتی در خصوص رادیاتور های منزلتان دارید؟ نظر شما در مورد استفاده از رادیاتور شوفاژ های جدید مانند رادیاتور قرنیزی و رادیاتور دکوراتیو یا رادیاتور شیشه ای چیست؟

برداشت و ترجمه از: discreteheat

تحریریه کلینیک ساختمان بیلدینگ پلاس

“برداشت از مطالب با ذکر منبع و لینک سایت بیلدینگ پلاس کاری حرفه ای و اخلاقی است”

تاریخ : 1396 / 01 / 27
دسته :

Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

نظرات کاربران


Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 151

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 160

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 162

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 171

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 177

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 179

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 181

Warning: Use of undefined constant websima - assumed 'websima' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-content/themes/websima/functions/comments-html.php on line 183


Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /home/buildi/domains/buildingplus.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

سلام
آیا گرمایش رادیاتور قرنیزی جوابگوی فضاهای بزرگ هم هست؟

    سلام بله. گرمایش حاصل از رادیاتور های قرنیزی بدلیل مدل پخش گرما در هر فضایی قابل استفاده و جوابگو است.

قیمت رادیاتور قرنیزی هر متر طول چقدر است

با سلام
با این محصول تازه آشنا شدم . این رادیاتور ها جایگزین قرنیز های موجود می شوند؟ و اینکه جاهایی که امکان نصب رادیاتور وجود ندارد برای جلوگیری از ناهماهنگی رادیاتور های چه فکری دارید؟

    بله سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی جایگزین قرنیز های ساختمان شده و در مکانهایی که امکان نصب رادیاتور قرنیزی وجود ندارد و یا نیاز به گرمایش نیست از روکش کاذب رادیاتور قرنیزی برای هماهنگی با سایر بخش ها استفاده می شود.

با سلام‌ مطالب از نظر علمی و کاربردی بسیار کامل و‌جامع می باشند
لطفا اطلاعاتی در ارتباط با قیمت رادیاتور قرنیزی ارایه دهید
با سپاس

    لطفا به بخش محصولات رادیاتور قرنیزی مراجعه کنید و یا برای اطلاعات بیشتر از قیمت رادیاتور قرنیزی با دفتر تماس بگیرید.

آیا ظرفیت حرارتی رادیاتور قرنیزی با رادیاتور پره ای شوفاژ برابر ی می کند؟

    کیفیت گرمایش و ظرفیت حرارتی رادیاتور قرنیزی در صورتیکه درست انتخاب و نصب شود بهتر از رادیاتور های پره ای است

نصب رادیاتور قرنیزی مهارت می خواد؟

    بله نصب رادیاتور قرنیزی نیاز به مهارت دارد.

جنس رادیاتور قرنیزی شما از چیست؟

    جنس انواع رادیاتور قرنیزی عموما از آلومینیوم است.

سلام مطالبتون خیلی مفید بود رادیاتور قرنیزی بر حسب متر هست؟قیمت هر متر چقدر هست؟آیا نیاز به لوله کشی دارد؟

    سلام . محاسبه هزینه رادیاتور قرنیزی بر اساس متر طول رادیاتور های قرنیزی نصب شده و اتصالات مورد نیاز انجام می شود. برای اطلاع از مشخصات و قیمت رادیاتور قرنیزی به بخش رادیاتور های شوفاژ در قسمت محصولات تاسیسات مکانیکی مراجعه نمایید. لوله کشی انشعاب تا ابتدای رادایاتور باید انجام شود.

سلام پوسته خارجی رادیاتور قرنیزی از چه جنسی هست؟

    سلام پوسته خارجی این رادیاتور از آلومینیومی ساخته شده که در پشت آن لوله آب گرم قرار گرفته است. اشغال فضای کمتر نسبت به انواع رادیاتور های دیگر، گرمای یکنواخت تر، سطح وسیع تر و در نتیجه امکان استفاده از انرژی های نو از مزیت های این رادیاتور می باشد.

عالی ممنون از مطالب مفیدتون

سلام
آیا امکان اتصال رادیاتور قرنیزی با سیستم هوشمندسازی ساختمان وجود دارد؟
با تشکر

    سلام
    بله
    این امکان وجود دارد.
    رادیاتور قرنیزی با توجه به نصب و توزیع یکنواخت در فضا، سرعت گرمایش بسیار خوبی دارد و همین ویژگی باعث می شود تا گزینه مناسبی برای هوشمند سازی باشد.

سلام معمولا روی دیوار بالای رادیاتور تغییر رنگ میدهد و کمی سیاه میشود در مورد رادیاتور قرنیزی هم این مساله وجود دارد؟

    خیر . رادیاتور قرنیزی به دلیل توزیع یکنواخت دما ، این مشکل ایجاد نمی شود . همچنین انقباض و انبساط و ترک خوردن گچ را نیز به دنبال ندارد.

سلام
من رادیاتور مدل قدبمی نصب کرده ام . آیا امکان دارد رادیاتور قرنیزی نصب کنم ؟

    با سلام.
    بله رادیاتور قرنیزی به همان لوله هایی رایداتور پنلی یا پره ای قدیمی متصل می شود و در سطح قرنیز دور می زند

سلام تبادل حرارت رادیاتور قرنیزی نسبت به رادیاتور معمولی چطوره

سلام خسته نباشید قیمت هر متر طول رادیاتور قرنیزی چقدر هستش؟؟؟من هنوز لوله کشی نکردم ولی لوله های پنج لایه را خریدم آیا لوله کشی هم فرق میکنه؟؟؟؟

    باسلام.
    قیمت رادیاتور قرنیزی به صورت پروژه ای و بر اساس نقشه واحد شما محاسبه می شود.
    لوله کشی رادیاتور قرنیزی متفاوت است و همین امر باعث کاهش 50 درصدی مقدار لوله کشی نسبت به سیستم رادیاتوری قدیمی می گردد.
    برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و مشاوران بیلدینگ پلاس تماس بگیرید.
    همچنین مشاوره لوله کشی به صورت رایگان در محل پروژه آموزش داده می شود.

سلام وقت بخیر آیا لازم هست که کل متراژ قرنیز دور اتاقها رادیاتور باشد یا اگر بعضی قسمتها رادیاتور باشد برای گرمایش کافی هست؟

    با سلام.
    کل متراژ دور اتاق ها نیاز نیست زده بشود. محاسبه بر اساس مقدار گرمایش مورد نیاز فضا و نوع پروفیل رادیاتور مورد استفاده در آن فضا می باشد. به طور مثال رادیاتور قرنیزی مدل 20 سانتی در هر متر 200 کیلوکالری بر ساعت انرژی گرمایی انتقال می دهد و در یک اتاق 12 متر مربعی با پنجره دو جداره و شهر تهران ، فقط 6 متر طول مورد نیاز می شود. بنابراین کل متراژ نیاز نیست رادیاتور بشود و طبق محاسبه بار گرمایشی مقدار رادیاتور بر حسب متر طول بدست می آید.
    مواردی همچون شهر محل پروژه ، نوه پنجره ، ارتفاع سقف ، متراژ فضا و نوع عایق بندی دیوار و سقف ها در محاسبه گرمایش با رادیاتور قرنیزی دخیل هستند.

با سلام ویلائی در شمال کشور در حال ساخت دارم ، ویلای مذکور به صورت دوبلکس ساخته می شود و متراژ هر طبقه حدودا 250 مترمربع است. پنجره های بزرگ دوجداره برای طراحی معماری آن مدنظر است و دیوارهای خارجی به صورت دوجداره اجرا می شود. نکته حائز اهمیت ارتفاع کف تا سقف می باشد که حدودا 4 متری اجرا شده است و نسبت به ساختمانهای عرف خیلی بلندتر می باشد . راهنمائی بفرمائید : رادیاتورهای قرنیزی متناسب با فضای فوق الذکر موجود است ؟ استفاده از رادیاتور های قرنیزی به صلاح است ؟ تضمین گرمایش مطلوب را تشریح بفرمائید .

سلام خسته نباشید
رادیاتور قرنیزی از جنس آلومینیوم و فولاد و چدن وجود دارد و که بهترین کارایی مربوط به رادیاتور قرنیزی آلومینیومی است.

سلام روزبخیر
برای خانه ای به متراژ 70 متر چه مقدار رادیاتور قرنیزی نیاز هست؟
ممنون از مقاله تون

    سلام
    برای کسب اطلاعات درباره مقدار مورد نیاز برای استفاده از رادیاتور قرنیزی با کارشناس تماس حاصل فرمایید.
    ممنون بابت وقتی که برای مطالعه مقاله گذاشتین

کارشناس بیلدینگ پلاس

سلام کارشناس بیلدینگ پلاس هستم به شما کمک میکنم متناسب با کار و نیاز خود محصول مناسب را انتخاب نمایید از صحبت با شما خوشحال خواهم شد.

02188579839